Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Βροχή” τα συλλυπητήρια για τον χαμό του Βαγγέλη Κάββαλου

Συγκλονισμένο το κρητικό ποδόσφαιρο από τον θάνατο του Βαγγέλη Κάββαλου

Η μία ομάδα μετά την άλλη βγάζουν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του Βαγγέλη Κάββαλου, που έχει συγκλονίσει το κρητικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα συλλυπητήρια των ομάδων της Κρήτης:

Αλμυρός

Το ΔΣ του Αλμυρού κ ο πρόεδρος Θωμάς Γαβαλάς αλλά κ σύσσωμη η οικογένεια του Αλμυρού είναι συγκλονισμένοι από τον πρόωρο κ αναπάντεχο χαμό του πρώην γενικού αρχηγού της ομάδας μας Βαγγέλη Καββαλου σε ηλικία μόλις 49 ετων.
Σύσσωμο το ΔΣ του συλλόγου θα παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ στους οικείους του, , ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΠΑΟΚρουσώνα

Ο ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ και η κοινωνια που εκπροσωπει
εκφράζουν τα θερμα τους ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ στην οικογενεια του ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΒΒΑΛΟΥ για τον τοσο άδικο και απροσδόκητο χαμο του .
Καλό παράδεισο φιλε Βαγγέλη , και ας είναι ελαφρυ το χώμα που θα σε σκεπασει .
ΔΣ
ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ

Αετός Ανωγείων

Συγκλονισμένος ο Αετός Ανωγείων για τον χαμό ενός τόσο ντόμπρου ανθρώπου και παράγοντα εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του,στην οικογένεια του Ερμή Ζωνιανων και σε όσους τον αγαπούσαν.Καλό παράδεισο φίλε Βαγγέλη.

ΟΦΑΜ

Η διοίκηση, ο Προπονητής και οι Ποδοσφαιριστές μας εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του συντοπίτη μας Βαγγέλη Κάββαλου για τον αναπάντεχο και αδόκητο χαμό του!
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!
Εκ του Δ.Σ. Του Ο.Φ.Α.Μ.

Γιούχτας

Με βαθιά οδύνη και θλίψη πληροφορηθηκαμε τον απρόσμενο χαμό του Βαγγέλη Κάββαλου ο οποίος έφυγε χθες βράδυ για το μεγάλο ταξίδι.
Σύσσωμη η οικογένεια του Γιούχτα εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και ευχόμαστε να είναι αιώνια η μνήμη του.
Το ποδόσφαιρο στον τόπο μας είναι φτωχότερο

Δαμάστα

Ο Α.Ο. Δαμάστας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγέλη Κάββαλου για τον απροσδόκητο χαμό του.
Ο Βαγγέλης Καββαλος ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ποδοσφαιρικός παράγοντας.
Ήταν επίσης γείτονας και πολύ καλός φίλος του Προέδρου της ομάδας μας Γιώργου Πολυχρονάκη.
Καλό παράδεισο Βαγγέλη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

ΑΕΚατσαμπά

Κάτι τέτοιες στιγμές τα λόγια ωχριούν.
Η οικογένεια της ΑΕΚατσαμπά ειναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του Βαγγέλη Κάββαλου ενός από τους πιο εμβληματικούς και αγνούς παράγοντες του Κρητικού ποδοσφαίρου, όπου άφησε το στίγμα τόσο στον Ερμή Ζωνιανών όσο και στον Αλμυρό. Ο Βαγγέλης Κάββαλος ήταν ο πατέρας της συζύγου του επι χρόνια ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κώστα Ανδρεαδάκη.
Σύσσωμη η ΑΕΚατσαμπά εύχεται τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΕΠΣΗ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Βαγγέλη Κάββαλου, πρώην γενικού αρχηγού του Αλμυρού και επί χρόνια παράγοντα του Ερμή Ζωνιανών.

Πρόκειται για έναν παράγοντα με τεράστια αγάπη και πρόσφορά στο ποδόσφαιρο και η ξαφνική απώλειά του σε ηλικία μόλις 49 ετών συγκλονίζει το κρητικό ποδόσφαιρο.

Καλό ταξίδι φίλε Βαγγέλη…

ΠΟΑ

Συγκλονισμένοι στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Βαγγέλη Κάββαλου, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια με βαθιά θλίψη κι οδύνη.
Κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Τύλισος

Ο ΑΟ Τυλίσου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγέλη Κάββαλου.

Αιωνία του η μνήμη.

Εκ του ΔΣ

ΦΑΙΣΤΟΣ

Η Α.Ε.ΦΑΙΣΤΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΒΑΓΓΈΛΗ ΚΑΒΒΑΛΟΥ καθώς και στην ομάδα του ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ για τον απροσδόκητο χαμό του.
 
Καλό ταξίδι ΒΑΓΓΈΛΗ.
 
ΓΑΡΙΠΑ 
 
“Άλλος ένας από εμάς φεύγει σήμερα και δυστυχώς εντελώς πρόωρα.” Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγέλη καθώς και σε Ερμή και Αλμυρό.
 
ΗΡΟΔΟΤΟΣ 
 
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μαύρη ημέρα η 12η Αυγούστου για το κρητικό ποδόσφαιρο καθώς άλλος ένας σπουδαίος άνθρωπός του με μεγάλη προσφορά έφυγε τα ξημερώματα από την ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών! Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγέλη Κάββαλου, του Ερμή Ζωνιανών και του Αλμυρού για την τεράστια και δυσαναπλήρωτη απώλειά του. Άλλος ένας φίλος και πολύ αγαπητό πρόσωπο σε όλους με ζωντάνια, διάθεση, όρεξη και ενέργεια δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του, καλό ταξίδι Βαγγέλη.
 
ΔΕΙΛΙΝΑ
 
 
Σύσσωμη η ομάδα του Π.Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΩΝ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.
 
 
ΡΟΥΒΑΣ
 
Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε για τον χαμό του κ. Βαγγέλη Κάββαλου. Ο κ. Βαγγέλης ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, όρεξη και αγάπη για τον αθλητισμό. Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣ Ρούβας – Νερά Ρούβας εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους οικείους και τους φίλους του Βαγγέλη Κάββαλου που έφυγε πρόωρα και άδικα από την ζωή. Βαγγέλη καλό ταξίδι! Το τοπικό ποδόσφαιρο είναι από σήμερα φτωχότερο.
 
 
ΜΙΝΩΙΚΗ

 

Το Δ.Σ της Μινωικής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, Βαγγέλη Κάββαλου. Ενός σπάνιου ανθρώπου που κόσμησε με την παρουσία του όλα τα γήπεδα της Κρήτης και αγαπήθηκε όσο λίγοι στον χώρο μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιωνία του η μνήμη.

 
 ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ
 
Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του Βαγγέλη Κάββαλου.
Ο εκλιπών υπήρξε άοονος εργάτης του κρητικού ποδοσφαίρου και αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.