Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Αιγύπτιου μπακ Ιμπραϊμ Γιουσέφ

Μια μεταγραφή που είχε κλείσει από το καλοκαίρι αλλά καθυστέρησε να γίνει λόγω προβλήματος του παίκτη με την βίζα του ανακοίνωσε την Τρίτη το βράδυ η ομάδα του Γιούχτα. 

Ο λόγος για τον 20χρονο Αιγύπτιο δεξιό μπακ Ιμπραϊμ Γιουσέφ που από σήμερα είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας των Αρχανών υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών.

Ο ποδοσφαιριστής έφτασε χθες στο Ηράκλειο και αμέσως ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας , ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το δελτίο του ήδη έχει εκδοθεί και έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής ακόμη και στο ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Β΄στο Βουζουνεράκειο για την 6η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιουσέφ έρχεται στην Ελλάδα και δη στο Ηράκλειο καθώς και πριν δύο χρόνια είχε έρθει στον Εργοτέλη για να παίξει στη Super League 2 όμως είχε υποστεί ρήξη χιαστού και δεν παρέμεινε στους “κιτρινόμαυρους”.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Γιούχτα για τη μεταγραφή του Ιμπραϊμ Γιουσέφ αναφέρει: 

“Η ΠΑΕ Γιούχτας ανακοινώνει την απόκτηση του Ibrahim Youssef.

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίζει έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που θα στελεχώσει και θα ενισχύσει την αμυντική λειτουργία του Γιούχτα καθώς αγωνίζεται ως δεξί και αριστερό μπακ.
Ο Ibrahim κατάγεται απ’ την Αίγυπτο είναι 20 ετών και έχει γεννηθεί στις 14/08/2003.
Έχει ξεκινήσει την καριέρα του απ’ την Wadi Degla, ενώ πριν δυο χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Ο Youssef υπόγραψε συμβόλαιο δυο χρόνων με την ομάδα μας, έφτασε χθες στο Ηράκλειο και αμέσως ενσωματώθηκε στις προπονήσεις.”