Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιούχτας: Mε ένα όνειρο τρελό στο σημερινό ιστορικό ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο

Μετά τη σημαντική ισοπαλία με αντίπαλο την πρωτοπόρο ομάδα του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 τα Χανιά, ο Γιούχτας δίνει σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο το πιο ιστορικό παιχνίδι σε επαγγελματικό επίπεδο όπου παίζει εδώ και λίγους μήνες. 

Η ομάδα των Αρχανών στις 3μ.μ θα φιλοξενήσει στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Ατρόμητο σε νοκ άουτ ματς για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Γιούχτας θα παίξει επίσημο παιχνίδι με ομάδα από την Super League.

Όποιος κερδίσει θα πάρει το εισιτήριο για την 6η φάση της διοργάνωσης εκεί όπου περιμένει η Λάρισα με την οποία ο κερδισμένος του σημερινού ματς θα διεκδικήσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος σε διπλούς αγώνες.

Όπως και στο ματς με τα Χανιά έτσι και σήμερα το Παγκρήτιο αναμένεται να έχει πολύ κόσμο καθώς είναι ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των φιλάθλων του Ηρακλείου.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο ο Ν. Σουργιάς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πέρα των γνωστών τραυματιών Γκίνη και Στακάκη που είναι και οι δύο δεδομένες απουσίες. Η αποστολή θα γίνει γνωστή σήμερα λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης,.

Με απουσίες στην Κρήτη ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος από την άλλη θα έχει αρκετές απουσίες για το σημερινό παιχνίδι καθώς εκτός αποστολής τέθηκαν οι διεθνείς Καμαρά, Τζαβέλλας και Κεσχρίντα, ο κλινήρης Έρλινγκμαρκ, καθώς και οι ανέτοιμοι Αντζιέλσκι και Ιμερέκοφ. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Τζοβάρας μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Αναλυτικά, την αποστολή του Ατρομήτου για το σημερινό ματς αποτελούν οι : Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Καραμάνης, Αμπαρτζίδης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Κούεν, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Τριμμάτης, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Τζοβάρας, Βέργος.

Σήμερα διεξάγεται ακόμη ένα παιχνίδι για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται τη Λαμία.