Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γρ. Νικολιδάκης: «Να γίνουν οι αγώνες με απόλυτη ηρεμία και να αποδείξουμε ότι όλοι αξίζει να ασχολούνται με τον αθλητισμό»

Ο Δήμαρχος Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης πήρε πρώτος τον λόγο στην Συνέντευξη Τύπου του Final 4 που διεξάγεται τούτη την ώρα στο Δημαρχείο Φαιστού.

Ο Δήμαρχος Φαιστός δήλωσε χαρούμενος που η περιοχή του  αναλαμβάνει να διεξάγει ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τον τόπο και εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλα θα γίνουν με απόλυτη ηρεμία κατά τη διάρκεια του διημέρου, όπου η καρδιά του ποδοσφαίρου θα χτυπά στη Μεσαρά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κύριοι, αισθάνομαι τη χαρά να σας καλωσορίσω και πάλι στην περιοχή μας. Από ότι φαίνεται φτάνουμε στην τελική ευθεία για το final 4.Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τον Δήμο μας , γιατί δεν έχουμε συνηθίσει διοργανώσεις υψηλού επιπέδου να γίνονται στην περιοχή και γι’ αυτό για εμάς είναι μία τιμή. Πιστεύω ότι όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούμε τους αγώνες της Παρασκευής και τον τελικό και απλώς πιστεύουμε ότι οι αγώνες αυτοί θα γίνουν με απόλυτη ηρεμία, να αποδείξουμε ότι ο αθλητισμός είναι άθληση και του σώματος και του μυαλού και της ψυχής μας και να αποδείξουμε περίτρανα ότι όλοι αξίζει να ασχολούνται με τον αθλητισμό γιατί έτσι καταφέρνουμε να απελευθερωθούμε από άλλα πράγματα τα οποία μπορούν να μας οδηγήσουν σε δύσκολους δρόμους στη ζωή μας. Να παρουμε ένα παράδειγμα όλοι μας και να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο που έσεις πρεσβεύετε, δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο που έχουμε μάθει εμείς δυστυχώς και που καμιά φορά δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση. Ευχαριστούμε για την προσφορά στην περιοχή μας αυτές τις ημέρες και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ένα διήμερο αντάξιο των προσδοκιών σας.»