Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ’ Εθνική-μπαράζ σωτηρίας: Οι ενέργειες για τον ορισμό και τη… ματαίωσή τους!

Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ μέσω τηλεδιάσκεψης εξελίχθηκε επεισοδιακά και περιορίστηκε σε θέματα που έχουν φέρει διχασμό ενόψει και των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στις 22 Ιουλίου.

Ως εκ τούτου, χρόνος για συζητήσεις που αφορούν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποδείχθηκε πως δεν υπήρχε, γεγονός που οδηγεί σε παράταση των αποφάσεων και των ενεργειών που περιμένουν τα σωματεία και οι οποίες συνδέονται με το νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μπαράζ σωτηρίας (Νίκη Ευκαρπίας-Αστέρας Πετριτή, ΑΕΡ Αφάντου-Προοδευτική) που εκκρεμούν για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, πληροφορίες του Soccerlive αναφέρουν ότι τη Δευτέρα (27/5) θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ προκειμένου να προχωρήσει στην επικύρωση των βαθμολογιών και να ανοίξει τον… δρόμο στην Επιτροπή Διοργανώσεων για τον ορισμό των δύο αγώνων. Προκύπτει αβίαστα ως συμπέρασμα ότι σε κάθε περίπτωση οι αγώνες δεν είναι δυνατόν να γίνουν πριν το επόμενο σαββατοκύριακο.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι τα τέσσερα εμπλεκόμενα σωματεία έχουν έρθει σε συνεννόηση και κινούνται από κοινού προκειμένου να καταθέσουν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο εις βάρος του ορισμού των αγώνων, μόλις αυτό συμβεί, μέσω της οποίας θα αιτούνται τη ματαίωσή τους. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως την υπόθεση έχει αναλάβει ο γνωστός δικηγόρος αθλητικών υποθέσεων, Αργύρης Λίβας.

Συμπερασματικά, οι επόμενες… πράξεις στην υπόθεση των μπαράζ σωτηρίας φαίνεται να είναι ο ορισμός τους, η… προσφυγή εις βάρος του ορισμού τους και η απόφαση του αρμόδιου Δικαστηρίου, από την οποία θα κριθεί και αν τελικά θα πραγματοποιηθούν.

Soccerlive