Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ’ Εθνική: Τι έκαναν οι ομάδες του 4ου Ομίλου στην «πρόβα τζενεράλε» τους

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάνει σέντρα την προσεχή Κυριακή και το Primesport.gr συνέλεξε τα πεπραγμένα όλων των ομάδων του 4ου Ομίλου, στην λεγόμενη και ως «πρόβα τζενεράλε» τους.

Αναλυτικά:

4ος όμιλος

Αγία Παρασκευή: Φιλική ήττα για την ΑΟΑΠ, από τον Αστέρα Βάρης με 2-1, μία εβδομάδα πριν την σέντρα του πρωταθλήματος στο ντέρμπι Αθηνών με τον Φωστήρα.

ΑΟΑΝ: Ολοκλήρωσε με ήττα τα φιλικά της προετοιμασίας του με 1-2 από τον Αλμυρό, παρ’ όλα αυτά θα καταβάλλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για θετικό ξεκίνημα στην έδρα του με τον Άρη Πετρούπολης

Αλμυρός Γαζίου: Πανέτοιμος για την πρεμιέρα απέναντι στο Χαϊδάρι, έφυγε νικητής από την έδρα του ΑΟΑΝ με σκορ 1-2 σε ένα φιλικό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου.

Απόλλων Σμύρνης: Προβληματισμός για την εικόνα της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” στην φιλική ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ Β’. Η ομάδα του Ρόναλντ Γκόμεζ έρχεται στην Κρήτη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για να αντιμετωπίσει την Επισκοπή.

Αρης Πετρούπολης: Χωρίς παιχνίδι στα πόδια της, εξαιτίας της ακύρωσης του φιλικού με την Ελλάς Σύρου λόγω Covid, η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου πλέον, έρχεται στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΑΝ.

Ατρόμητος Πειραιά: Ύστερα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι η Μαρκό και ο προσεχής αντίπαλος του Ερμή Ζωνιανών, Ατρόμητος Πειραιά έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο γήπεδο του Μαρκόπουλου.

ΠΟ Ατσαλένιου: Φορτσάροντας στο δεύτερο ημίχρονο, είχε νικηφόρα «πρόβα τζενεράλε» απέναντι στον ΑΟΤ με 3-0 και επικεντρώνεται στην αναμέτρηση που σηματοδοτεί την επιστροφή του στην Γ’ Εθνική, εντός έδρας, με αντίπαλο την ιστορική Προοδευτική.

Εθνικός: Μετά τον ΠΑΟ Κρουσώνα, ξεπέρασε το εμπόδιο και του Ιάλυσου (2-0) και συνεχίζει την πορεία του στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και έδειξε σε ετοιμότητα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ελλοπιακό.

Ελλοπιακός: Η ομάδα με έδρα την Θήβα, νίκησε τον Ηλυσιακό σε φιλική αναμέτρηση με 1-2 και προετοιμάστηκε κατάλληλα για το δύσκολο έργο που έχει μπροστά κόντρα στον Εθνικό, στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Επισκοπή: Το σύνολο του Μανώλη Παπαματθαιάκη σε ένα δυνατό φιλικό, αναδείχθηκε ισόπαλο με 2-2 με τον Γιούχτα στις Αρχάνες και έδειξε έτοιμο για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ερμής Ζωνιανών: Διασύροντας τον ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου με 8-0 στον τελικό του Super Cup Ρεθύμνου, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο επιθετικά και αμυντικά, γεγονός που τον γεμίζει αισιοδοξία, για την έξοδο στον Πειραιά απέναντι στον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο ντέρμπι μεταξύ νεοφώτιστων.

Ηλυσιακός: Υπέστη την ήττα με 1-2 απέναντι στον Ελλοπιακό σε φιλικό παιχνίδι, παρ’ όλα ικανοποίησε η εικόνα της ομάδας και αισιοδοξεί για θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Α.Ο Υπάτου.

Πανιώνιος:  Φιλική νίκη στα Βριλήσσια με 4-0 επί του τοπικού Κενταύρου πήρε ο Ιστορικός, μια εβδομάδα πριν την σέντρα της Γ’ Εθνικής. Το ματς είχε διάρκεια 120 λεπτών.

Περαμαϊκός: Ο σύλλογος του Περάματος υπέστη την ήττα με 1-3 από την Θύελλα Ραφήνας και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αναμένεται να έχει δύσκολο έργο, αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Προοδευτική: Η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη επικράτησε του Πανελευσινιακού με 2-0 και έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Ηράκλειο για τον παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΠΟΑ.

ΑΟ Υπάτου: Δέχθηκε το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού στην διαδικασία των πέναλτι (0-0 κ.δ, 4-5 πεν) από τον Παναργειακό, αποχαιρετώντας τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα και στο ξεκίνημα αυτού κόντρα στον Ηλυσιακό στην έδρα του.

Φωστήρας: Στο τελευταίο χρονικά φιλικό της προετοιμασίας του, επιβλήθηκε με 3-2 του Κυανού Αστέρας Βάρης πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

ΑΟ Χαϊδαρίου: Δύο φιλικά σε διάστημα δύο ημερών για το Χαϊδάρι. Στο ομολογουμένως πιο δύσκολο εξ αυτών απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων δέχθηκε την ήττα με 1-0, ενώ στο δεύτερο που είχε περισσότερο σκοπό, να δοθεί χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, νίκησε τον τοπικό Άγιο Θωμά με 2-1, μία εβδομάδα πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος με τον Αλμυρό στο Γάζι.