Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Φιολιτάκης: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε μία νίκη που θα μας βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια»

O Γιώργος Φιολιτάκης μίλησε στο Primesport.gr για τη νίκη της Αγ. Βαρβάρας κόντρα στον ΠΟΗ.

Στη συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες του στο παιχνίδι με τον ΠΟΗ, στάθηκε ο Γιώργος Φιολιτάκης, στους οποίους και έδωσε συγχαρητήρια για την απόδοση τους στις δηλώσεις που παραχώρησε στο Primesport.gr.

Ο ικανός τεχνικός του ΑΣΑΒ δεν παρέλειψε να ευχηθεί περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργο Παπαγγελή, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ξεκινήσαμε με νίκη στη “δική” μας πρεμιέρα και αυτό θα μας δώσει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.

Οι ποδοσφαιριστές μου παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα το γρήγορο γκολ που πετύχαμε έδιωξε το άγχος και με σωστή διαχείριση και σοβαρότητα στη συνέχεια πετύχαμε μια ευρεία νίκη. Από αύριο κιόλας ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι.

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη και την εμφάνιση και καλή συνέχεια στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Παπαγγελή Γιώργο που αποχώρησε τραυματίας από το ματς…”