Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δημ. Ανδρεανίδης: «Βαρύ επίθετο, αλλά νιώθω ευγνώμων… Τον κουβαλάω πάντα μαζί»

Σημαντική ημέρα ήταν η περασμένη Κυριακή για την οικογένεια Ανδρεανίδη και αυτό γιατί ο… βενιαμίν, Δημήτρης έκανε το ντεμπούτο του στη Γ’ Εθνική!

Ο γιος της παλιάς δόξας του ΟΦΗ, Μίλτου Ανδρεανίδη, ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του και στο ματς του ΠΟΑ με τον Ερμή Ζωνιανών αντικατέστησε στο 42′ τον Δαμιανάκη που τραυματίστηκε, κάνοντας έτσι ντεμπούτο στην τρίτη τη τάξει κατηγορία με τη φανέλα της ομάδας του Ατσαλένιου.

Μάλιστα, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και σίγουρα ο πατέρας του, θα τον έβλεπε περήφανα, από ψηλά…

Ο Δημήτρης Ανδρεανίδης που συνεχίζει την ποδοσφαιρική παράδοση της οικογένειας, συγκίνησε μιλώντας για τον πατέρα του στο PrimeSport αλλά και για τα συναισθήματά του και τα πρώτα του λεπτά στην Γ’ Εθνική:

«Όταν μπήκα αλλαγή είχα λίγο άγχος αλλά το απέβαλα κατά την διάρκεια του αγώνα και βοήθησα ώστε να πάρουμε την νίκη… Όσον αφορά στο επίθετο, μπορεί να είναι βαρύ αλλά νιώθω ευγνώμων που είχα τέτοιο πατέρα και θα τον κουβαλάω πάντα μαζί.

Είναι και θετικό γιατί με έχουν αγκαλιάσει όλοι, οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου, οι παράγοντες. Ωστόσο δεν στέκομαι μόνο σε αυτό, χρειάζεται και δουλειά για να πετύχεις στόχους ειδικά στο ποδόσφαιρο.»