Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Δυνατό» ξεκίνημα με «καρέ» Χίντρι για τον Ηρόδοτο, νίκησε 4-1 τη Μινωική

Εντυπωσιακός ήταν ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού.

Ο Ηρόδοτος υποδέχτηκε σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα τη Μινωική και επικράτησε 4-1. Το σύνολο του Γιάννη Χατζησεβαστού είχε αρκετά καλή παρουσία στο πρώτο «τεστ» της σεζόν, ενώ η «Μπάρτσα» θέλει σίγουρα δουλειά ακόμη.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για το σύνολο του Γιάννη Χατζησεβαστού ήταν ο Άλμπαν Χίντρι, ο οποίος σημείωσε και τα 4 τέρματα της ομάδας του (10’, 27’, 37’, 57), ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Μαγάκης με φάουλ στο 66’. Οι νικητές είχαν και δοκάρι στο 9’ με τον Κανδηλάκη.

Μια καλή προπόνηση έκανε το διαιτητικό τρίο με ρεφερι τον Γαρεφαλάκη Κ. και βοηθούς τους Σκρεπετός Στ. και Μπαλίδη Αλ.

Ηρόδοτος: Ζαφείρης, Παγώνης, Μουρτζάκης, Κανδηλάκης, Μπαρδάκης, Φραγκουλάκης, Μαγάκης, Τριάντης, Νάκας, Μπορμπουδάκης, Αλμπάν.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μαυρίδης, Κεφαλούκος, Χωραίτης, Καραπαπάς, Λημνιωτάκης, Μαυραντωνάκης, Καλλέργης, Μαρκάκης, Μιχελάκης, Τσαλαπατάνης, Αντωνιδάκης.

Μινωική: Αμπατζής, Ψαρράς, Καραντινάκης, Κάτελας, Καστελλιανάκης, Σταυρακάκης, Κουρουγκιαβούρης Γ., Σαραφαλντίν, Κουρουγκιαβούρης Μ., Ανδρεαδάκης, Κλίνης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Στεφανάκης, Τριανταφύλλου, Κυριακάκης, Μαγάκης, Σφακιανάκης, Μπάλας Ανδρ., Μπάλας Παντ., Βολυράκης.