Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δύο παίκτες του Ηροδότου στο “στόχαστρο” του ΠΑΟ Ρουφ!

Για αρκετές μεταγραφές πάνε οι «κόκκινοι» με τους δύο στόχους να είναι από την Ηρακλειώτικη ομάδα

Στο τέλος του 2022 ο Γιάννης Γκούμας είχε ξεκαθαρίσει πως ο ΠΑΟ Ρουφ θα πάει για αρκετές μεταγραφές προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Το ρόστερ του ήταν εξ αρχής μικρό, ενώ έφυγαν και παίκτες όπως οι Γιώργος Σμίλτος και Γιώργος Δήμιζας.

Αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Το πρόβλημα είναι πως ο ΠΑΟ Ρουφ έχει μικρό μπάτζετ και ορισμένους παίκτες δεν μπορεί να τους προσεγγίσει, ενώ δεν βοηθάει και η βαθμολογική του θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr στο στόχαστρο έχουν μπει μεταξύ άλλων δύο ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν τη σεζόν με τον Ηρόδοτο. Ο λόγος για τους Μιχάλη Φράγκο και Νίκο Βρεττό.

Ο πρώτος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε έξι ματς με τους Κρητικούς και προηγουμένως ήταν στη Γερμανία με την Άουερμπαχ. Στο παρελθόν έχει παίξει ακόμη και στη Σούπερ Λίγκα 1 με τη Λαμία, ενώ έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Βόλου, Σπάρτης, Καλλιθέας και Καλλονής.

Ο δεύτερος αγωνίστηκε σε όλα τα ματς του Ηρόδοτου έως τώρα συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου κόντρα στην Κηφισιά. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Χανιά και ΟΦΗ. Το αγκάθι στη δική του περίπτωση είναι πως για προσωπικούς λόγους έχει ενδοιασμούς να αποχωρήσει από την Κρήτη. Γι’ αυτό και στην καριέρα του δεν έπαιξε έως τώρα εκτός του νησιού.

Πηγή: a-sports.gr