Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΕΠΣΗ: Σε αναμμένα κάρβουνα Θρίαμβος Αναλήψεως και Αετός Ανωγείων μετά την εξέλιξη με τον Ζαρό

Mετά την άνοδο του Α.Ο.Τυμπακίου στη Γ΄Εθνική και την απόφαση του Α.Ο Ζαρού να παραμείνει στην Α2 ΕΠΣΗ οι ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ από 16 γίνονται αυτόματα 14. 

Αυτό σημαίνει ότι για να υπάρχει ένα πρωτάθλημα 16 ομάδων στην Α1 ΕΠΣΗ και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να καλυφθούν οι θέσεις του Α.Ο Τυμπακίου και του Ζαρού για να υπάρξει πρωτάθλημα με 16 ομάδες. 

Σε αυτή την περίπτωση ευνοούνται οι ομάδες που τερμάτισαν στη 2η θέση στα περσινά πρωταθλήματα της Α2 ΕΠΣΗ στον 1ο και τον 2ο όμιλο. Στον 1ο όμιλο στη δεύτερη θέση ήταν ο Θρίαμβος Ανάληψης , ενώ στο δεύτερο ο Αετός Ανωγείων. Οι δύο αυτές ομάδες όπως προβλέπεται από το καταστατικό της ΕΠΣΗ θα προσκληθούν από την Ένωση για να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ τη νέα σεζόν και αν κάποια από τις δύο δεν δεχθεί η πρόσκληση θα γίνει μετά στις ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση στους δύο ομίλους. 

Οριστικές εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα αναμένονται τις επόμενες ημέρες έτσι ώστε να μάθουν και η Ανάληψη με τον Αετό Ανωγείων σε ποια κατηγορία της ΕΠΣΗ θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο.