Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ζεσταίνουν» τις μηχανές στον Πήγασο – Πρώτη συνάντηση για τα μέλη του Δ.Σ

Έχουν βάλει μπρος τις μηχανές στον Πήγασο και ξεκινούν τον σχεδιασμό. Σήμερα το απόγευμα (Τρίτη 6/6) η πρώτη συνάντηση μεταξύ των μελών του Δ.Σ.

Στόχος της ομάδας είναι να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο του τοπικού ποδοσφαίρου, έχοντας κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες και διεργασίες προκειμένου η ομάδα να είναι πολύ δυνατή τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά την επαναδραστηριοποίηση της.

Ήδη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, άνθρωποι με παρελθόν στα διοικητικά του συλλόγου, οι οποίοι έχουν “πεισμώσει” από αυτή την αποχή.

Στην πρώτη συζήτηση θα τεθεί επί τάπητος και το θέμα του προπονητή, με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας, Μανώλη Καλογιαννάκη να αποτελεί τον πρώτο στόχο για την άκρη του πάγκου του Πηγάσου.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρουν οι… ανανεώσεις, με ποδοσφαιριστές που θεωρούν την ομάδα “σπίτι” τους, παρότι αποχώρησαν, μεσούσης της σεζόν για να βρουν αγωνιστικά λεπτά.

Προτεραιότητα για τον Πήγασο είναι αυτοί οι παίκτες να επιστρέψουν στην ομάδα και να την βοηθήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΗ, όπου και θα συμμετέχει την σεζόν 2023/24.