Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ζωντανή» με γκολ στο ενεννήντα-φεύγα η Επισκοπή, 2-3 το Αιγάλεω!

Από το άσπρο στο μαύρο και από το μαύρο στο άσπρο μας πήγε πάλι η Επισκοπή η οποία αναδείχθηκε μεγάλη θριαμβεύτρια μέσα στο Αιγάλεω επικρατώντας στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με 2-3!

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Ανυφαντάκη «καρδιοχτύπησαν» καθώς δέχθηκαν την ισοφάριση σε 2-2 στο 89ο λεπτό ωστόσο δεν τα παράτησαν και στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που τους έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης και συνεχίζουν να ελπίζουν στην παραμονή τους στην Super League 2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό όταν από σέντρα σουτ του Κωστανάσιου ο Κολλάς με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 13′ ήρθε η ισοφάριση για την Ρεθυμνιώτικη ομάδα όταν από πλασαριστή εκτέλεση έμμεσου φάουλ του Σκεντεράι, ο Βουκελάτος με ωραίο σουτ βρήκε στόχο και έκανε το 1-1.

Στο 58′ από κόρνερ του Σκεντεράι, ο Αμπαφού κατάφερε να δώσει προβάδισμα στην Επισκοπή. Στο 89′ το Αιγάλεω ισοφάρισε σε 2-2 με τον Φουρλάνο και στο 90+6 πάλι από τα πόδια του Σκεντεράι, ο Κεφαλάς αυτή τη φορά με σουτ «κεραυνό» έγραψε το τελικό 2-3

Οι φάσεις του αγώνα:

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 7′ ο Κολλάς με προβολή μετά από σέντρα-σουτ του Κωστανάσιου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-1: Στο 13′ ο Σκεντεράι εκτέλεσε πλασαριστά ένα έμμεσο φάουλ στον Βουκελάτο και ο τελευταίος με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!
Στο 16′ ο Ραμίρεζ έβγαλε μια σέντρα, ο Φουρλάνος έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 21′ το σουτ του Τσίτσαρη έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 28′ το σουτ του Κολλά από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ.
Στο 30′ το καλό σουτ του Τσιλιγκίρη πέρασε λίγο άουτ.
Στο 33′ ο Πολίτης κινήθηκε από δεξιά βγάζοντας μια σέντρα και ο Σταθόπουλος έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό (34′) από το φάουλ που εκτέλεσε ο Ραμίρεζ από δεξιά, ο Κολλάς πήρε την κεφάλια όμως ο Ψαρράς απέκρουσε.
Στο 42′ το δυνατό σουτ του Μπούση εκτός περιοχής, έδιωξε με γροθιές ο Ψαρράς.
Στο 44′ το σουτ του Βουκελάτου μπλόκαρε ο Σκαφίδας.
Στο 45′ η Επισκοπή εκτέλεσε γρήγορα ένα πλάγιο άουτ, ο Σταθόπουλος από θέση μέσα αριστερά έπιασε ένα πλασέ όμως την ώρα που εκτελούσε, γλίστρησε και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 2-1: Στο 58′ από κόρνερ του Σκεντεράι, και επαναφορά του Κούτσια, ο Τζέιμς Αμπαφού υπό την πίεση των αντιπάλων του, άπλωσε το πόδι του και έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα.
Στο 65′ από την εκτέλεση κόρνερ του Κωστανάσιου ο Φουρλάνος κέρδισε την κεφαλιά με τον Ψαρρά να μπλοκάρει.
Στο 67′ το πλασέ του Βουκελάτου έδιωξε με δυσκολία ο Σκαφίδας.
Στο 73′ το νέο πλασέ του Αμπαφού έδιωξε σε κόρνερ ο Σκαφίδας.
Στο 74′ από το γύρισμα Τσίτσαρη ο Μπαστιάνος έκανε το πλασέ το οποίο πέρασε άουτ.
ΓΚΟΛ! 2-2: Στο 89′ από τη σέντρα του Βλαχομήτρου από δεξιά, ο Φουρλάνος με “τακουνάκι” έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 92′ ο Κολλάς τροφοδότησε τον Σταμάτη, αυτός έκανε το σουτ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής όμως μπλόκαρε ο Γιάννης Ψαρράς.
ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 2-3: Και πάλι από φάουλ, ο Αντριάνο Σκεντεράι το εκτέλεσε πλασαριστά και ο Θέμης Κεφαλάς “μπουμπούνισε” έναν “κεραυνό” στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα!

Η διαιτησία: Τσιοφλίκη (Λάρισας). Βοηθοί: Δεδικούσης – Παραφέστας (Λάρισας). 4ος διαιτητής: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Χοτζάλι (Αιγάλεω).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θ. Γράφας): Σκαφίδας, Μπούσης (70′ Πεχλιβανόπουλος), Παπανικόλας, Φουρλάνος, Χοτζάλι (46′ Νικολακόπουλος), Τσίτσαρης, Πολυχρόνης, Ραμίρεζ (61′ Σταματής), Κωστανάσιος (70′ Μπαστιάνος) , Τσιλιγκίρης (74′ Βλαχομήτρος), Κολλάς

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κ. Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Πολίτης, Παπαδόπουλος, Σκεντεράι, Τσιλεδάκης, Αμπαφού (83′ λ. τρ Καφετζής), Κούτσιας, Σταθόπουλος (82′ Τζωρτζινάκης), Βουκελάτος (74′ Αραμπατζής).