Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηρόδοτος: Κάλεσμα στον κόσμο για την πρεμιέρα της ομάδας την Τετάρτη 2/8

Την πρώτη του προπόνηση αναμένεται να πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 2 Αυγούστου ο Ηρόδοτος.

Στις 17:30 ώρα έχει δοθεί το ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Χατζησεβαστό και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα κάνουν την πρεμιέρα τους στο γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού.

Η διοίκηση που έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, να παραστεί στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ
17:30 Η “ΠΡΩΤΗ” ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ!
Διακοπές τέλος, αρχίζει η δουλειά για το ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την Τετάρτη 02 Αυγούστου στις 17:30 η “πρώτη” του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό! Οι “κυανόλευκοι” έχουν δώσει ραντεβού αύριο το απόγευμα στο γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία τους και το “χτίσιμο” υπό την καθοδήγηση του προπονητικού τιμ μιας νέας ομάδας από την αρχή! Με πολλά καινούργια πρόσωπα, αρκετές επιστροφές παικτών στη Νέα Αλικαρνασσό, αλλά και παιδιών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Αλλά και νέο προπονητή, τον Γιάννη Χατζησεβαστό. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές προσκαλούν τον κόσμο του Ηροδότου στο γήπεδο, να δώσει το “παρών” στην πρεμιέρα της ομάδας μας και να στηρίξει τη νέα προσπάθεια από την αρχή αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Σας περιμένουμε όλους!»