Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Χερσόνησος “αγκάλιασε” την νίκη – Ο Εργοτέλης “έσωσε” τον βαθμό με Ντίσα!

Τι και αν η Χερσόνησος είχε το προβάδισμα μέχρι το 90′ ο Εργοτέλης βρήκε τον τρόπο με τον Ντίσα στο φινάλε και πήρε τον βαθμό στο Μαρτινένγκο

Μπορεί η Χερσόνησος να ήταν “αγκαλιά” με την νίκη στο Μαρτινένγκο κόντρα στον Εργοτέλη, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να μην ηττηθούν με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι το τελικό σκορ και τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

Το πρώτο μέρος άνηκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν το γκολ με τον Ψωρογιάννη με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού αλλά πριν από το τέρμα τους είχαν προειδοποιήσει και με το δοκάρι του Φρόκου.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε καθώς ο Εργοτέλης πίεσε ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

Οι κιτρινόμαυροι όσο περνούσε η ώρα έκλειναν και περισσότερο την Χερσόνησο στο καρέ της και κατάφεραν να βάλουν το τέρμα στο φινάλε του παιχνιδιού με τον Ντίσα και να αποφύγουν την δεύτερη τους συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα!

Από την άλλη σίγουρα η Χερσόνησος έχει μία πικρία καθώς έχασε μέσα από τα χέρια της την νίκη στο Μαρτινένγκο, όμως παίρνει τον βαθμό σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι εκείνη του Εργοτέλη.

Συνθέσεις:

Εργοτέλης: Μιράσι, Κορνάρος, Μαυροειδής, Μερκουλίδης, Πλατοκούκης, Τβαούρι, Φαϊτάκης, Παναγιωτάκης, Σφακιανάκης, Τσαμαντιώτης, Ντίσα

Χερσόνησος: Δημαράκης, Βρετός, Ζαρκαδούλας, Μηλάκης, Στεργίου, Ψωρογιάννης, Αρχοντάκης, Πέκι, Χαρατσής, Κομσίου, Φρόκου