Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport: Το +2 του Νέιρα, οι συζητήσεις και το μέλλον του Αργεντινού στον ΟΦΗ

Για τον Χουάν Νέιρα η φετινή σεζόν δεν κύλησε όπως θα ήθελε και ο ίδιος. Αρκετοί μυϊκοί τραυματισμοί του στέρησαν την δυνατότητα να παίξει σε αρκετά ματς και να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής κάνοντας την πιο λιτή από πλευράς προσφοράς σεζόν από τότε που ήρθε στην ομάδα. 

Πάμε στο δια ταύτα όμως που αποτελεί και το μεγάλο ερωτηματικό για την παρουσία του Αργεντινού μαέστρου του ΟΦΗ και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Όταν ο Νέιρα υπέγραψε την τετραετή ανανέωση του συμβολαίου αυτό ήταν για 2 +2 χρόνια με κάποιους συγκεκριμένες προϋποθέσεις σε ότι αφορά τον αριθμό συμμετοχών του παίκτη τις οποίες αν τις κάλυπτε το +2 ενεργοποιούταν αυτόματα βάσει της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Για κάποιο λόγο όμως αυτή η επέκταση συμβολαίου του Νέιρα δεν έχει κατατεθεί μέχρι στιγμής από τον ΟΦΗ στην ΕΠΟ με την κρητική ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr να βρίσκεται σε μια νέα διαπραγμάτευση εδώ και καιρό με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό προκειμένου να υπάρξει μια νέα συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΟΦΗ φαίνεται να έχει προτείνει ένα νέο συμβόλαιο στον Νέιρα αλλά όχι διετούς αλλά μονοετούς διάρκειας με τον παίκτη σε πρώτη φάση να μην δείχνει και τόσο θετικός σε αυτή την προοπτική , χωρίς να μπορεί όμως να πει κανείς με βεβαιότητα ότι ο Αργεντίνος μέσος δεν θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου και τη νέα σεζόν αφού έχει δεθεί άρρηκτα με το νησί , την πόλη και την ομάδα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στον κόσμο.

Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για το αν ο αγαπημένος σε όλους Χουάν θα παραμείνει για έκτη συνεχόμενη σεζόν στον ΟΦΗ η θα χωρίσουν οι δρόμοι του με την κρητική ομάδα σε ένα διαζύγιο που αν γίνει σίγουρα θα αποτελέσει μια σημαντική απώλεια για την κρητική ομάδα γιατί κακά τα ψέματα παρά τον ατίθασο χαρακτήρα του παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Νέιρα δύσκολα θα βρει στην Ελλάδα ο ΟΦΗ.