Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport.gr: Προς Λαμία το Κηφισιά – ΟΦΗ!

Σε ουδέτερο όπως όλα δείχνουν γήπεδο θα διεξαχθεί το Κηφισιά – ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League 1. Διαβάστε στο Primesport.gr.

Στην Καισαριανή ορίστηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Κηφισιά και ΟΦΗ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Primesport.gr, η έδρα του αγώνα θ’ αλλάξει μέσα στις επόμενες ώρες.

Κι αυτό διότι, ο αγωνιστικός χώρος του «Μιχάλης Κρητικόπουλος» βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, κάτι που φάνηκε τόσο στα προηγούμενα παιχνίδια της Κηφισιάς, αλλά και στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε Μικρασιατικό Αστέρα και Πανσερραϊκό.

Οι άνθρωποι της ομάδας των Αθηνών, έπειτα από αυτή την εξέλιξη αποφάσισαν να παρέμβουν την δεδομένη χρονική στιγμή, γεγονός που τους αναγκάζει να… ξεσπιτωθούν έως ότου επανέλθει σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος.

Η ολοκλήρωση ενός τέτοιου έργου θέλει και τον απαιτούμενο χρόνο φυσικά, κάτι που σημαίνει ότι το «Μιχάλης Κρητικόπουλος» δεν θα φιλοξενήσει τον αγώνα Κηφισιά – ΟΦΗ, που όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», την έδρα δηλαδή που χρησιμοποίησαν οι νεοφώτιστοι στα πρώτα τους παιχνίδια στην Super League 1.