Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θύελλα Ραφήνας: «Ύποπτη και επικίνδυνη η διαιτησία – Συγχαρητήρια στον Γιούχτα για την άριστη απόδοση και τη νίκη του»

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του κ. Αλατσάκη στο ματς απέναντι στον Γιούχτα, εξέδωσε η Διοίκηση της ομάδας της Θύελλας Ραφήνας!

Μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα της Ραφήνας στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Γιούχτα με 1-2, θέλησε να εκφράσει τις διαμαρτυρίες της για τον διαιτητή κ. Αλατσάκη και του βοηθού κ. Μουμπογιατζόγλου χαρακτηρίζοντας την διαιτησία «ύποπτη» και επικίνδυνη. Παράλληλα η Θύελλα Ραφήνας θέλησε να συγχαρεί τον Γιούχτα για την άριστη απόδοση του στο ματς και τη νίκη του!

Διαβάστε αναλυτικά:

Η διαιτησία του κυρίου Αλατσάκη (Πειραιά) και του κυρίου Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά) ήταν το λιγότερο ύποπτη, επικίνδυνη να δημιουργήσει έκτροπα σε ένα γήπεδο το οποίο ήταν γεμάτο από κόσμο και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε κατευθυνόμενη.

Σήμερα, λοιπόν, ένας διαιτητής με τον συνεργάτη του φρόντισαν να μας βγάλουν εκτός στόχων από το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Ελπίζουμε η παρατηρητής διαιτησίας, Γεωργία Ρώσση (Αθηνών) να μην αποτελέσει κολυμπήθρα του Σιλωάμ και να ξεπλύνει αυτό που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Ραφήνας. Αν και η εν γένει συμπεριφορά μαρτυράει άλλα πράγματα…

Το βίντεο του αγώνα και ειδικά του πρώτου ημιχρόνου θα σταλεί στην Κ.Ε.Δ. από τη Θύελλα Ραφήνας και ας φροντίσουν αυτοί να αποδώσουν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Γιούχτα για την άριστη απόδοσή της και για τη νίκη της.

Οι κύριοι Αλατσάκης και Μουμπογιατζόγλου αποτελούν πλέον ανεπιθύμητα πρόσωπα για τη Θύελλα Ραφήνας.