Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο ΠΟΑ, 3-1 την ΑΕ Κατσαμπά

Ο ΠΟΑ επικράτησε της ΑΕ Κατσαμπά στο Ατσαλένιο με 3-1 για την 30η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Σκοράροντας όλα τα τέρματα της, στο πρώτο μέρος η ομάδα του Μηνά Πίτσου νίκησε με 3-1 την ΑΕ Κατσαμπά στο Ατσαλένιο για την 30η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ και μείωσε ξανά την απόσταση της από τον ΠΑΟΚ στους δύο βαθμούς.

Στο 15ο λεπτό ο ΠΟΑ κατάφερε και πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ, με τον Παπασπύρο να κλέβει τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, να μοιράζει στον Σφυρογιαννάκη που εκτέλεσε τον Μήτρου για το 1-0.

Στο 24′ ο Δαμιανάκης προειδοποίησε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι μετά από προώθηση του στα καρέ της ΑΕΚ, οι αμυντικοί της οποίας ωστόσο δεν έλαβαν το μήνυμα και στιγμές αργότερα το πλήρωσαν, καθώς ο κεντρικός αμυντικός του ΠΟΑ την δεύτερη φορά δεν αστόχησε, γράφοντας το 2-0 στο 27′ με το κεφάλι.

Στο 36′ ο ΠΟΑ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Καϊμακαμούδη να σκοράρει, όμως ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του διαιτητή Μανδαλενάκη για χέρι λίγο νωρίτερα..

Στο 45′ ο Χρήστος Νικολάου έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Μανουσάκη για να μειώσει προσωρινά για την ΑΕΚ, ωστόσο η χαρά του γκολ δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Καϊμακαμούδης έδωσε εκ νέου αέρα δύο τερμάτων στον ΠΟΑ, ευστοχώντας από την “άσπρη” βούλα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους νέα ευκαιρία για τον ΠΟΑ. Ο Σφυρογιαννάκης πέρασε στον Καϊμακαμούδη, ο οποίος νικήθηκε από τον Μήτρου, με το 3-1 να παραμένει.

Στο 55′ ο Κεφαλούκος ανάγκασε σε νέα επέμβαση τον Μήτρου που κρατούσε ζωντανή την ομάδα στην διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Εκεί κάπου ο ΠΟΑ “έσβησε” κράτησε στην κατοχή του την μπάλα και διαχειρίστηκε απόλυτα το παιχνίδι και χωρίς να κινδυνεύσει καθόλου μέχρι το τέλος, πανηγύρισε ένα ακόμα τρίποντο μέσα στη σεζόν.

Στην τελευταία αξιόλογη φάση του παιχνιδιού ο Κερμενίδης έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μήτρου.

ΠΟΑ (Μηνάς Πίτσος): Ρουμπάκης, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Ρουμπάκης Μ. (87′, Παπασπύρος (83′ Βοργιάς), Κεφαλούκος (73′ Γιακουμάκης), Καϊμακαμούδης (87′ Νάτος), Κερμενίδης, Σφυρογιαννάκης (73′ Μπέης), Κασσωτάκης, Ικεότσα

ΑΕ Κατσαμπά (Γιώργος Φινοκαλιώτης): Μήτρου, Βαρδονικολάκης (57′ Κοζορώνης), Νικολάου Π., Καραφωτιάς Τολ., Μπέγκα (86′ Καραφωτιάς Τακ.), Φρρόκου, Ταγγίνης, Μουρτζάκης, Δάσκος (70′ Λέλεκας), Νικολάου Χ.(86′ Κεφαλούκος), Μανουσάκης