Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Καθάρισε» στην επανάληψη ο ΠΟΑ, 4-0 τις Ασίτες

Ο ΠΟΑ διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 4-0 των Ασιτών για την 2η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Στο πρώτο του παιχνίδι εντός έδρας ο ΠΟΑ χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να κάμψει την αντίσταση της ΑΕ Ασιτών και με τέσσερα γκολ να σημειώσει την δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ για τους παίκτες του Μηνά Πίτσου οι Δαμιανάκης (52′) και ο Παπασπύρου (66′, 70′). Στο 12ο λεπτό ο Παπασπύρος δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση με τον Χαραλαμπάκη να αποκρούει.

Ένα λεπτό αργότερα οι Ασίτες σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα με τον Γκέγκολι να μην πλασάρει όπως θα έπρεπε στο τετ-α-τετ του με τον Ρουμπάκη.

Στο 24′ νέα ευκαιρία με τον Κοτζαδάκη για τις Ασίτες το πλασέ του οποίου, κατέληξε άουτ.

Στο 36ο λεπτό ευκαιρία για τον ΠΟΑ με τον αρχηγό του, τον Νίκο Κερμενίδη, να σουτάρει και την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 38ο λεπτό ο ΠΟΑ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζαρκαδούλα πάνω στον Κασσωτάκη, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης, ζήτησε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ΠΟΑ ενέτεινε την πίεση του στα αντίπαλα καρέ, με τον Κερμενίδη στο πρώτο λεπτό της επανάληψης να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 49′ ο Ρουμπάκης που είχε περάσει στο παιχνίδι στο ημίχρονο δεν μπόρεσε να σκοράρει, από πλάγια θέση με την μπάλα να περνά παράλληλα από την εστία, έπειτα από συνεργασία με τον Σφυρογιαννάκη.

Στο 52΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Βοργιάς έβγαλε τη σέντρα και ο Δαμιανάκης που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, έγραψε το 1-0 για τον ΠΟΑ με κεφαλιά.

Στο 57′ ο Βοργιάς λίγο έλειψε να πετύχει το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 66′ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Παπασπύρο να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με σουτ εκτός περιοχής για το 2-0.

Ξανά στο ίδιο έργο θεατές οι παίκτες των Ασιτών αφού ο ικανός μέσος του ΠΟΑ, έγραψε το 3-0 ξανά με σουτ εκτός περιοχής.

Στο 86′ ο Μπέης βρήκε με κάθετη πάσα τον Γιακουμάκης ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τον ΠΟΑ.

 

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΟΑ (Μηνάς Πίτσος): Ρουμπάκης Γ., Νάτος (46′ Ρουμπάκης), Δαμιανάκης, Λουμπάκης (83 Βασιλάκης), Παπασπύρος (77′ Τσιμινικάκης), Σφυρογιαννάκης, Καϊμακαμούδης (46′ Γιακουμάκης), Κερμενίδης, Βοργιάς (64′ Μπέης), Χαρίτος, Κασσωτάκης

 Ασίτες (Ζ. Αναστασάκης): Χαραλαμπάκης, Κοζορώνης Δ., Λαδιανός, Ρουμπάκης Μ. (57′ Σταματάκης), Κάββαλος (72′ Αποστολάκης), Ζαρκαδούλας, Λιανδράκης, Αναστασάκης, Κοτζαδάκης, Γκέγκολι