Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταδικαστική ήττα για τον Γιούχτα στην Λευκάδα, που πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα

Ο Γιούχτας υπέστη καταδικαστική ήττα στην Λευκάδα, με τον Τηλυκράτη να τον νικά με 1-0 για την 9η αγωνιστική των Μπαράζ Πρωταθλητών Γ’ Εθνικής και πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα όσον αφορά τον προβιβασμό του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ομάδα του Νίκου Σουργιά “πλήρωσε” μία αδράνεια της άμυνας και δέχθηκε γκολ στο 89′ το οποίο φαίνεται να της στερεί και την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πλέον ο Γιούχτας θέλει μόνο νίκη δική του στο τελευταίο ματς με τον Αιολικό αλλά και ήττα του Τηλυκράτη στην Χαλάστρα από τον Καμπανιακό. Μόνο έτσι η ομάδα των Αρχανών θα καταφέρει να προβιβαστεί στην Super League 2.

Το ματς:

Με τυμπανοκρουσίες και καπνογόνα εισήλθαν εντός αγωνιστικού χώρου οι δύο ομάδες, με τον Τηλυκράτη να έχει τον 12ο παίκτη, τον κόσμο του στο παιχνίδι και να είναι εκείνος που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Από την άλλη ο Γιούχτας περιορίστηκε στο να περιμένει τους γηπεδούχους, ωστόσο εκείνος είχε την μεγαλύτερη φάση στο πρώτο 45λεπτο με τον Ροβίθη στιγμές πριν τη λήξη, να νικιέται σε τετ-α-τετ από τον Παρδαλό σε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία για την ομάδα του Νίκου Σουργιά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε άσχημα για τον Γιούχτα, ο Τηλυκράτης μπήκε αποφασισμένος να σκοράρει και θα τα είχε καταφέρει αν ο Κόλλιας δεν ήταν εκεί όταν έπρεπε για να κρατήσει το μηδέν στην εστία του, με μεγαλύτερη απόκρουση αυτή στο 55ο λεπτό σε κεφαλιά του Νιφορόπουλου.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Νίκος Σουργιάς με τις αλλαγές του κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, προσθέτοντας παίκτες στον άξονα.

Μάλιστα ο Γιούχτας είχε μεγάλη ευκαιρία από το πουθενά για ν’ ανοίξει το σκορ, όμως η σέντρα σουτ που επιχείρησε από δεξιά ο Γελαδάρης στο 78′, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Παρδαλό να κοιτάει απλά την πορεία της μπάλας,

Στο 89′ ο Τηλυκράτης κατάφερε να βρει το γκολ που του έδωσε εντέλει τη νίκη, με τον Παπανίκου να σεντράρει από δεξιά με αντίθετο πόδι και τον Κατσή με κεφαλιά να νικά τους πάντες τον αέρα όπως και τον Κόλλια γράφοντας το 1-0 για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Τακίδης, Γιαννιώτης, Τεγούσης, Περιστέρης (72′ Κυριάκης), Ζδράβος (80′ Ζδράβος), Γκουντρουμπής, Εντουάρντο (67′ Κατσής), Νιφορόπουλος

Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Ψαρράς (65′ Κορνηλάκης), Τζανής, Γιαλούσης, Γελαδάρης, Κοντογιάννης (65′ Αργκιλέσι), Βρεττός, Δωματάς (72′ Πλουσής), Γκίνη, (87′ Δασκαλάκης) Κίσσας, Ροβίθης (87′ Αζίζι)