Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ντροπιαστικός αποκλεισμός για τον ΟΦΗ από την Κηφισιά (1-0)

Ένας τραγικός ΟΦΗ χωρίς αρχή και τέλος κατάφερε να αποκλειστεί από την αξιόμαχη Κηφισιά της Super League 2 χάνοντας με 1-0 στο γήπεδο της Καισαριανής σε νοκ άουτ ματς για την φάση των “32” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Νίκος Νιόπλιας που έχει τεράστια ευθύνη πλέον και για τις συνεχείς αλλαγές των συστημάτων που έχουν μπερδέψει και τους ίδιους τους παίκτες του ΟΦΗ άλλαξε τρεις φορές σύστημα κατά την διάρκεια του ματς αλλά δεν κατάφερε τίποτα με τον Γιώργο Πετράκη να τον κερδίζει κατά κράτος στη μάχη των δύο προπονητών στήνοντας πολύ καλά την ομάδα του.

Ο ΟΦΗ πέρα από την ήττα είχε και τρεις σημαντικές απώλειες και πάλι από τραυματισμούς του Γιαννούλη , του Μεγιάδο και του Ντιουσέ που αποχώρησαν από το ματς με προβλήματα και αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα ενόψει και του τελικού με την Λαμία.

Το ματς

Η Κηφισία ήταν ανώτερη του ΟΦΗ τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΟΦΗ να θυμίζει περισσότερο νοσοκομείο παρά ποδοσφαιρική ομάδα με τον ένα παίκτη μετά τον άλλο να διαμαρτύρονται για ενοχλήσεις στα πόδια τους και τον ΟΦΗ από το 80΄και μετά να παίζει με δέκα παίκτες λόγω του ότι ο Νιόπλιας που έχει σοβαρή ευθύνη για την διαχείριση του ματς είχε κάνει από πολύ νωρίς τις τρεις διακοπές για αλλαγή σε κανονικό χρόνο και δεν είχε άλλη όταν τραυματίστηκε ο Ντιουσέ.

Στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ ήταν χωρίς κλασική ευκαιρία σε αντίθεση με την Κηφισιά που έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο 35 δευτερόλεπτο του αγώνα και στο 31΄με τον ΟΦΗ να απειλεί μόνο με τον Τοράρινσον στο 44΄.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ προσπάθησε να πιέσει έδωσε όμως χώρο στην Κηφισιά που στο 64΄καταφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Τετέι έκλεψε την μπάλα έδωσε στον Νοικοκυράκη που με εξαιρετική ασίστ έβγαλε έτοιμο γκολ στον Κουιρουκίδη που με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στίβενς.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει το σκορ στο 67΄αλλά η μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Γκερέρο πέρασε μόλις άουτ, αλλά και στη φάση του 87΄όταν ο Μαζουλουξής πήρε την μπουκιά από το στόμα του Τζου που ήταν έτοιμος να πλασάρει από καλή θέση μέσα στην περιοχή.

Πλέον ο ΟΦΗ των χιλιάδων προβλημάτων με όσους παίκτες του έχουν απομείνει από την τραγική προετοιμασία του καλοκαιριού και τις καθυστερημένες και συνάμα αποτυχημένες μεταγραφές είναι υποχρεωμένος να μαζέψει τα κομμάτια του και να κοιτάξει τον τελικό της Δευτέρας με την Λαμία όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.