Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κορνάρος: «Τιμητική πρόταση για μένα από την Παλιανή – Στόχος μας η άνοδος»

Στο Primesport.gr μίλησε ο νέος προπονητής της Παλιανής Στάθης Κορνάρος ο οποίος τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι μία αξιόλογη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ και η άνοδος στην μεγάλη τοπική κατηγορία του Ηρακλείου!

Ο Λασιθιώτης τεχνικός κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του, καθώς έρχεται για πρώτη φορά στο τοπικό του Ηρακλείου, με τον ίδιο να ευχαριστεί τον πρόεδρο και την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, χαρακτηρίζοντας πολύ τιμητική την πρόταση της ομάδας. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Primesport.gr:

«Επαγγελματικοί λόγοι με έφεραν στο Ηράκλειο από την αρχή του έτους. Η Παλιανή μου δίνει την πρώτη ευκαιρία για να κάνω το πρώτο βήμα στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τους στόχους μας, αρχικά θα πρέπει να γνωρίσω το ρόστερ, να κάνουμε εργομετρικές μετρήσεις τις επόμενες ημέρες για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται το έμψυχο δυναμικό μας και στην συνέχεια θα καθορίσουμε τους μεταγραφικούς μας στόχους για να μπορέσουμε να επιτύχουμε μία αξιόλογη πορεία στην Α2 κατηγορία και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την άνοδο μας στην Α1».

Πως προέκυψε η πρόταση της Παλιανής;

«Η πρόταση προέκυψε από συνάδελφο προπονητή που με γνώρισε από σχολές UEFA και γνώριζε την πορεία μου στο ποδόσφαιρο του Λασιθίου. Έτσι έγινε η τιμητική πρόταση για μένα από την ομάδα της Παλιανής και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν από την πρώτη στιγμή που συζητήσαμε. Θέλω πάρα πολύ να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους και να τιμήσω την ιστορία και το μέλλον της Παλιανής σαν ποδοσφαιρική ομάδα»