Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λουμπάκης: «Ξέρουμε το πόσο δύσκολη χρονιά έχουμε μπροστά μας, όμως έχουμε πίστη στους εαυτούς μας»

O Nίκος Λουμπάκης παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ΠΟΑ.

Για το πρωτάθλημα που ξεκινάει όλα και όσα τραγικά συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες με τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, μίλησε ο Νίκος Λουμπάκης, λίγες ώρες πριν τη πρώτη «μάχη» του ΠΟΑ, στην επιστροφή του στη Γ’ Εθνική απέναντι στην Αγία Παρασκευή.

Η ενημέρωση:

Δήλωση από τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Νίκο Λουμπάκη:
“Το σημαντικότερο απ’ολα είναι η ανθρώπινη υγεία, είναι λογικό μετά τις καταστάσεις που ζούμε στην χώρα μας όλα να έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Δεν υπάρχουν λόγια δυστυχώς για να απαλύνεις τον πόνο, αυτό που ευχόμαστε όλοι ειναι δύναμη και υπομονή ώστε να ξεπεραστούν όσο αυτό είναι εφικτό γρήγορα όλες αυτές οι καταστάσεις.
Χαιρόμαστε παρά πολύ παρόλα αυτά για την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να ξεφύγουμε και να μπούμε στην κανονικότητα μας.
Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε, σίγουρα καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα, όμως έχουμε δουλέψει πολύ αυτόν τον 1,5 μήνα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και ο καθένας μας θα προσπαθήσει να δώσει το 100% από αυτά που ζητάει ο προπονητής, για να έχουμε το ξεκίνημα που θέλουμε και στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουν στο αυριανό εναρκτήριο ματς του πρωταθλήματος.
Όλα τα παιδιά που είμαστε στην ομάδα ξέρουμε το πόσο δύσκολη χρονιά έχουμε μπροστά μας, όμως όπως είπα και πριν έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε πίστη και θα δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε. Εύχομαι μια καλή σεζόν υγεία σε όλες τις ομάδες!”