Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μαυρογιαννάκης: «Ήταν σωστή η επιλογή μας να αγωνιστούμε στην Α1 ΕΠΣΗ»

Ο Άρης Μαυρογιαννάκης μίλησε στο Primesport.gr μετά το χθεσινό παιχνίδι που έδωσε ο Κεραυνός κόντρα στις Ασίτες. 

Ο τεχνικός της νεαρής ομάδας του Ατσαλένιου αναφέρθηκε στην καλή παρουσία που είχε η ομάδα τόσο στο χθεσινό ματς, όσο και σε αυτό με τον Ρούβα, παρότι δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Άρης Μαυρογιαννάκης αναφέρθηκε στην επιλογή που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι να συμμετέχει η ομάδα στην Α1 ΕΠΣΗ, τονίζοντας πως ήταν η σωστή έτσι ώστε να βελτιωθούν οι παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στην σκέψη μας από το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν να συμμετέχουν τα παιδιά μας στο πρωτάθλημα της Α1 ώστε να καταφέρουν όσο πιο γρήγορα να αποκτήσουν τις δύσκολες καταστάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να αλλάξουν επίπεδο. Βλέποντας τα παιχνίδια στο σύνολο τους θεωρώ ότι κάναμε την πιο σωστή επιλογή που μπορούσαμε και πραγματικά βλέπουμε αυτά τα μικρά παιδιά να αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια αυτά με ωριμότητα και ποδοσφαιρικό θράσος που θα θέλαμε, πάντα σε συνδυασμό με το ταλέντο τους.

Για άλλο ένα παιχνίδι χθες στις Ασίτες μετά το προηγούμενο με τον Ρούβα είχαμε μια πολύ καλή παρουσία με πληθώρα τελικών ενεργειών που είναι το ζητούμενο για εμάς αρχικά με ορθολογικό ποδόσφαιρο παίρνοντας την μπάλα από τις γραμμές μας.

Δεν θα μείνουμε στο σκορ αφού εκεί μας λείπει ακόμη η εμπειρία να κάνουμε το εύκολο γκολ… αλλά είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα έρθει και αυτό. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στόχο μέχρι τέλος και είμαστε σίγουροι για την εξέλιξη αυτών των παιδιών».