Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Μαχητικός» Εργοτέλης κόντρα στον ΑΟΑΝ

Ο Άγιος Νικόλαος πήρε τη νίκη γοήτρου με 4-2 απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».

Στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας τους, οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν, ωστόσο ο ηρακλειώτικος σύλλογος παρουσίασε θετική εικόνα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 20’ με φάουλ του Χότζα, ενώ στο 29’ ο Κατσούρι είχε προσπάθεια στο δοκάρι. Σταδιακά, βέβαια, οι Λασιθιώτες ανέβασαν… στροφές και στο 33’ ισοφάρισαν με τον Τσανάι, για να προηγηθούν στο 37’ με αυτόγκόλ του Τσέρου. Στο 41’ ο Πήλιος σούταρε, ο Παπαδάκης απέκρουσε και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Στο 55’ οι γηπεδούχοι έφτασαν και στην επίτευξη ενός τρίτου τέρματος με τον Κατσικοκέρη. Οι νικητές δεν… κατέβασαν ταχύτητα και στο 67’ ο Νοκάι «χτύπησε» και σημείωσε το 4-1, όμως στο 82’ ο Ρ. Χότζα ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΑΟΑΝ: Ψιμόπουλος, Τσανάι, Χριστογιάννης, Κουτούζος, Μουστάκης, Φουκαράκης, Πήλιος, Σένκα, Καρλίτος, Κατσικοκέρης, Νοκάι.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Γκλώτσος, Γκρεμός, Πιθαρούλης, Βόκολος, Δολαψάκης, Ράτζα, Μαρκάκης, Χατζιράι.

Εργοτέλης: Παπαδάκης, Παναγιωτάκης, Τσέρος, Κορνάρος, Μαρκουλίδης, Πλατοκούκης, Κατσούρι, Χότζα, Φθενάκης, Ντίσα, Κοζορώνης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μιράσι, Μαυροειδής, Χότζα, Φαϊτάκης, Γκούγκα, Σφακιανάκης, Αλεξανδράκης, Ψυχαράκης, Πακιουφάκης, Σαμπροβαλάκης, Τελχάι.