Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλο διεθνές φιλικό στους Βώρους!

Την Κυριακή 30 Απριλίου το γήπεδο των Βώρων θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο διεθνές φιλικό.

Οι παλαίμαχοι της Φαιστού θα κοντραριστούν στις 6:30μ.μ της Κυριακής, με επίλεκτη ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία του Βελγίου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αυτό το φιλικό δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί, αν δεν υπήρχε φυσικά η παρουσία του Γιάννη Νικολιδάκη, ο οποίος μετά από σειρά ετών στο Βέλγιο, επέστρεψε στην Κρήτη, για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και την νοοτροπία που απέκτησε για το ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της διαμονής του εκεί, με το προσωνύμιο του, με το οποίο είναι και ευρέως γνωστός πλέον, να είναι «Βέλγος».

Για χάρη του λοιπόν οι φίλοι του από το Βέλγιο, θα έρθουν στο Ηράκλειο και τη Μεσαρά, ώστε ν’ αναμετρηθούν με εκείνους από την Φαιστό, την Κυριακή 30 Απριλίου.

Άπαντες στην Φαιστό, τρέχουν ώστε κανένας καλεσμένος τους, να μην μείνει παραπονεμένος από την φιλοξενία, την οποία σκοπεύουν να σκορπίσουν απλόχερα σε ένα μεγάλο διεθνές φιλικό που θα γίνει στην έδρα της ομάδας.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες αναμένεται να διευθετηθούν εν ευθέτω χρόνω, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα πριν την σέντρα και το γεγονός αυτό, να μείνει αξέχαστο σε όλους όσοι αγωνιστούν και το παρακολουθήσουν από κοντά.