Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεταγραφές εκ των… έσω για τη Μινωική

Η Μινωική μετράει… μέρες για την επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους, όπου την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς. Μεταγραφές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο θα υπάρξουν δύο επιστροφές στο ρόστερ, οι οποίες κάλλιστα μπορούν να θεωρηθούν ως προσθήκες.

Στις 31 Ιουλίου, ο Απόστολος Παπακώστας θα δώσει το πρώτο ραντεβού με τους παίκτες του στο γηπ. Περιφέρειας και Πανεπιστημίου, ώστε να ξεκινήσει επίσημα η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν 2023/24.

Μεταγραφές στο στρατόπεδο της “Μπάρτσα” δεν έχουν προκύψει ακόμα, όμως σίγουρα δύο επιστροφές ποδοσφαιριστών που έλειψαν πολύ κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, θα ενισχύσουν το ρόστερ.

Ο λόγος για τους Στέφανο Σταυρουλάκη και Λευτέρη Κλίνη, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν σημαντικές λύσεις στα άκρα της επίθεσης όπου αγωνίζονται, όντες μεταγραφές εκ των έσω.

Αμφότεροι δεν κατάφεραν λόγω στρατιωτικών (Σταυρουλάκης) και επαγγελματικών (Κλίνης) υποχρεώσεων να βοηθήσουν πέρυσι, ωστόσο βρήκαν φέτος τον τρόπο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στην ομάδα.