Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Γροσδάνη «πέταξε» στο final 4 ο Πόρος, 1-2 τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο

Ο Πόρος νίκησε τον ΠΟΑ με 2-1 στο Ατσαλένιο και πέταξε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, σφραγίζοντας την παρουσία του στο δεύτερο σερί final 4!

Ο Πόρος έφυγε νικητής από το Ατσαλένιο, επικρατώντας του ΠΟΑ με 1-2 και πήρε το εισιτήριο για το final 4 του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού, οι Αυγουστάκης (21′) και Γροσδάνης (73′), ενώ ο ΠΟΑ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Κεφαλούκο στο 31′ έπειτα από πάσα του Καϊμακαμούδη που αποχώρησε τραυματίας και βάζει σε συναγερμό την ομάδα του Ατσαλένιου για τα τελευταία ματς του πρωταθλήματος.

O αγώνας ξεκίνησε με δοκάρι για τον Πόρο. Ο Καστελλιανάκης όντας με πλάτη στην εστία βρήκε τον απαιτούμενο χώρο και με σουτ τράνταξε το δοκάρι του Ρουμπάκη πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 5ο λεπτό Ο ΠΟΑ έφυγε στην αντεπίθεση με τον Κεφαλούκο να βγάζει τη σέντρα από αριστερά, ο Καϊμακαμούδης πήρε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα κόντραρε στον Αυγουστάκη και έκανε εύκολο το έργο του Ζαφείρη που μπλόκαρε. Στο 11′ ο Μέμμος σούταρε, όμως ο Ρουμπάκης απέκρουσε κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Στο 17′ ο Καστελλιανάκης βρήκε χώρο έξω απο την περιοχή και επιχείρησε το σουτ, το οποίο πέρασε άουτ. Ο Κεφαλούκος προσπάθησε να αιφνιδιάσει από μακρινή απόσταση τον Ζαφείρη, όμως ο τερματοφύλακας του Πόρου μπλόκαρε τη μπάλα στο 18′.

Στην επόμενη κιόλας φάση του αγώνα, ο Πόρος πήρε το προβάδισμα. Έπειτα από σουτ του Καλαμιώτη η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου, ο Καλαμιώτης έκανε το γύρισμα και ο Αυγουστάκης με δυνατό σουτ διαγώνιο έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία.

Τα πανηγύρια στο στρατόπεδο του Πόρου δεν κράτησαν για πολύ αφού δέκα λεπτά αργότερα και ο ΠΟΑ βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Από κάθετη του Κερμενίδη, ο Καϊμακαμούδης έγινε κάτοχος της μπάλας και πέρασε στον κατάλληλο χρόνο στον Κεφαλούκο που σε κενή εστία έκανε το 1-1 στο Ατσαλένιο!

Μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Ατσαλένιου στιγμές αργότερα,με τον Μηνά Πίτσο να βλέπει τον Φώτη Καϊμακαμούδη να αποχωρεί αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο.

Στη θέση του πέρασε του ο Γιακουμάκης. Τελευταία φάση του πρώτου μέρους και μάλιστα διαρκείας για τον Πόρο που προσπάθησε να ανακτήσει το προβάδισμα. Ο Γροσδάνης με προβολή σε πρώτο χρόνο και σε δεύτερο με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρουμπάκη. Ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος με το σουτ που επιχείρησε με φάλτσα ο Παπασπύρου από πλάγια θέση αριστερά, να καταλήγει άουτ.

Στο 55′ ωραίο σουτ του Μεμμου από το ύψος της μεγάλης περιοχής απεκρουσε ο Ρουμπακης.

Στο 57′ ένα σουτ του Πηλιου από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή λίγο πάνω από την εστία άουτ. Στη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Καστελλιανάκης έπιασε ένα δυνατό συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Ρουμπάκης.

Στο 72’΄ο Πόρος ανέκτησε το προβάδισμα. O Νάκας έκανε τη σέντρα από δεξιά ο Γροσδάνης μέσα από την περιοχή και με τη βοήθεια του δοκαριού έγραψε το 1-2.

Ο ΠΟΑ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νίκενσον στον Γιακουμάκη στο 90′, με τον Σαμιωτάκη να λέει πως η παράβαση έγινε εκτός περιοχής. Φάουλ σε καλό σημείο για τον ΠΟΑ το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Μηνά Πίτσου, με τον Πόρο μετά το τελικό σφύριγμα να πανηγυρίζει την πρόκριση.

 

ΠΟΑ (Μηνάς Πίτσος): Ρουμπάκης Ι., Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Ρουμπάκης, Κεφαλούκος (88′ Χαρίτος), Καϊμακαμούδης (37′ λ.τ Γιακουμάκης), Κερμενίδης, Σφυρογιαννάκης, Κασσωτάκης, Ικεότσα (80′ Μπέης)

Πόρος (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Νάκας, Αυγουστάκης (64′ λ.τ Νίκενσον), Παπαδομιχελάκης, Μπάμπης, Καλαμιώτης, Σένκα (90+2 Καλαϊτζάκης), Πύλιος, Πήλιος (68′ λ.τ Φρρόκου), Καστέλλιανάκης, Γροσδάνης