Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με μικρό ροτεϊσιον κόντρα στην Κηφισιά ο ΟΦΗ, η πιθανή ενδεκάδα

Από την στιγμή που ο ΟΦΗ ταξίδεψε στην Αθήνα με οκτώ απουσίες και ο θεσμός του Κυπέλλου πάντα κρύβει εκπλήξεις είναι λογικό ο Ν. Νιόπλιας να μην προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέϊσιον αν και το ματς πρωταθλήματος με την Λαμία την Δευτέρα έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα μοιάζει με ένα τελικό.

Η διάταξη θα παραμείνει σε σχήμα 4-3-3 με τον Στίβενς να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια αντί του Μανδά , ενώ στην τετράδα της άμυνας δεξιά θα παίξει ο Μαρινάκης, αριστερά είναι πολύ πιθανό να παίξει ο Τοράρινσον αντί του Μπαλογιάννη, ενώ και στα στόπερ αναμένεται να πάρει ανάσες τουλάχιστον ο Βούρος με τον Πασαλίδη και τον Διαμαντή να παίζουν στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα στην τριάδα της μεσαίας γραμμής ο επιρρεπής στους τραυματισμούς Μεγιάδο δεν αποκλείεται να προστατευτεί με τους Περέα και Ντιουσέ να παίζουν σαν αμυντικά χαφ και τον Τοράλ πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή, ενώ στην επίθεση δεξιά δεν αποκλείεται να δούμε τον πιτσιρικά Θεοδοσουλάκη που τα πάει πολύ καλά με την Κ19 , αριστερά τον Τζου και στην κορυφή τον Ντουρμισάι για να πάρει κάποιες ανάσες και ο Γκερέρο.