Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με τους «δίδυμους πύργους» του διέσυρε τον Ποσειδώνα ο ΠΟΑ

Ο ΠΟΑ ήταν καταιγιστικός στο Ατσαλένιο, επικρατώντας του Ποσειδώνα με 1-5 για την 15η εμβόλιμη αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Σαρωτικός ειδικά στο πρώτο μέρος ο ΠΟΑ, πέτυχε τέσσερα γκολ με τους Γιακουμάκη-Καϊκαμούδη να σκοράρουν δις, ενώ το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Παπασπύρος. Ο Μαραθιανός είχε μειώσει σε 1-3 για τον Ποσειδώνα στο 42.

Ο ΠΟΑ κατάφερε στην πρώτη του καλή ευκαιρία στο ματς να ανοίξει το σκορ με τον συνήθη ύποπτο Γιάννη Γιακουμάκη να παραλαμβάνει την ασίστ από τον Κεφαλούκο για το 1-0 στο 10ο λεπτό.

Στο 17′ νέα ασίστ από τον Κεφαλούκο, άλλος σκόρερ ωστόσο αφού ο Καϊμακαμούδης μετά την εκτέλεση κόρνερ του νεαρού άσου έγραψε το 2-0 με σουτ στην κίνηση.

Στο 26′ οι παίκτες του Μηνά Πίτσου έφτασαν κοντά σε ένα τρίτο τέρμα όμως το τελείωμα του Γιακουμάκη μετά από πάσα του Καϊμακαμούδη δεν έφτανε για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τον Κασαπάκη να μπλοκάρει.

Στο 32′ ο Ικεότσα κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε ο ίδιος να εκτελέσει στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες των Γιακουμάκη και Ικεότσα για το 3-0, ήρθε η σειρά του Καϊμακαμούδη ο οποίος όμως δεν αστόχησε, πετυχαίνοντας το δεύτερο του τέρμα στην αναμέτρηση.

Η μείωση στο σκορ για τον Ποσειδώνα ήρθε στο 42′ με τον Μαραθιανό να νικά τον Ρουμπάκη από θέση τετ-α-τετ για το 1-3.

Η χαρά κράτησε λίγο για τους παίκτες του Ποσειδώνα αφού είδαν και πάλι τον ΠΟΑ να σκοράρει και πάλι, μετά από συνεργασία των Καϊμακαμούδη-Γιακουμάκη ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το 1-4 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 70′ ο Ικεότσα δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τον ΠΟΑ με 10, όμως παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι “πράσινοι” πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα για να διαμορφώσουν το τελικό 1-5 στο Ατσαλένιο.

Ποσειδώνας: Κασαπάκης, Βερούσι, Ντελάκης, Νικηφόρος, Κοζυράκης (80′ Λαδωμένος), Πλατοκούκης, Καπιζιώνης (46′ , Ασλαματζίδης, Θεοδωράκης, Καουκάκης, Μαραθιανός

ΠΟΑ: Ρουμπάκης, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Ρουμπάκης (72′ Βοργιάς), Παπασπύρος (83′ Σκουλάς), Κεφαλούκος, Καϊμακαμούδης, Χαρίτος, Κασσωτάκης, Γιακουμάκης (72′ Νάτος), Ικεότσα.