Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έφερε «τούμπα» το ματς στο Πανεπιστήμιο με Κλαπάκη η Δαμάστα, 1-3 την Μινωική

Παρότι προηγήθηκε η Μινωική στο 30ο λεπτό, η Δαμάστα έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Κλαπάκη κατάφερε να αποδράσει από το γήπεδο Περιφέρειας – Πανεπιστημίου, επικρατώντας με σκορ 1-3.

Το ματς είχε δυο όψεις με την Μινωική να είναι καλύτερη στο πρώτο μέρος έχοντας ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς. Το μόνο που κατάφερε ήταν στο 30ο με τον Πατσάκη να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Καραντινάκη. 

Στην επανάληψη η Δαμάστα έδειξε αποφασισμένη και γύρισε το ματς. Στο 56′ με δυνατό σουτ του Τζουβάρα το ματς ήρθε στα ίσα για τους φιλοξενούμενους, 1-1. 

Στο 80′ από γέμισμα του Τζουβάρα ο Κλαπάκης κέρδισε τις κόντρες, σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Το τελικό 1-3 έγινε στις καθυστερήσεις με τον Κλαπάκη να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ματς είχε και δυο αποβολές, μία για κάθε ομάδα με τον Κόκκινο να βλέπει την κόκκινη κάρτα στο 85′ ενώ για την Μινωική αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Φραγκούλης, λόγω διαμαρτυριών.

Οι συνθέσεις:

ΜΙΝΩΙΚΗ (Μπάμπης Ντάγκινης): Αμπατζής, Τσαμπουράκης, Καστελλιανάκης, Καραντινάκης, Ρεμιγιάκης, Φραγκούλης, Ανδρεαδάκης, Μαρκόπουλος, Ψαρράς, Κουρουγκιαβούρης Γ., Πατσάκης

ΔΑΜΑΣΤΑ (Μάκης Λυκούδης): Ροδουσάκης, Χαραλαμπάκης, Πεταλάκης, Σερλιδάκης, Αποστολάκης, Κοσμάς, Κόκκινος, Στρατηγάκης, Τζουβάρας, Κλαπάκης, Ταμπάκης

Το LIVE: