Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μοίρες: Να φύγει και να μην… ξανάρθει αυτό το τετραήμερο

Η κακοδαιμονία των τραυματισμών χτύπησε και φέτος τις Μοίρες και μάλιστα μέσα σε ένα τετραήμερο.

Την περσινή σεζόν, οι τραυματισμοί αποτέλεσαν τροχοπέδη στην προσπάθεια των Μοιρών για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία.

Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και μάλιστα σοβαροί δεν άφηναν την ομάδα της Μεσαράς να σηκώσει κεφάλι, που πήγαινε με ενδεκάδες ανάγκης στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Γι’ αυτό το λόγο τόσο ο Χρήστος Ορφανουδάκης όσο και η διοίκηση του συλλόγου, αποφάσισαν να δώσουν βάθος στο φετινό ρόστερ, με ποιοτικές και σημαντικές μεταγραφές.

Ωστόσο ούτε και φέτος έλειψε η κακοδαιμονία από το στρατόπεδο της ΑΕΜ, η οποία είδε μέχρι και επτά ποδοσφαιριστές, να τίθενται νοκ-άουτ μερικά 24ωρα πριν από το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, σαν ένα deja vu.

Συγκεκριμένα οι Στέλιος Καργάκης και Ηλιάκης με θλάση, ο Πολυμερίδης με ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Χαλκιαδάκης με πρόβλημα στον τετρακέφαλο και οι Σκαπέρδας-Παπαδάκης με διάστρεμμα ξύπνησαν… άσχημες μνήμες του παρελθόντος στις Μοίρες, ενώ κι ο Δασκαλάκης ταλαιπωρήθηκε εκείνο το διάστημα.

Επτά σημαντικά προβλήματα λοιπόν, την ώρα που ο νεαρός τεχνικός περιμένει πως και πως τις επιστροφές των Πολυχρονάκη, Κυριακάκη στην δράση μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστησαν αμφότεροι, όπως επίσης και τον Κιάμο Γκίνη από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να έχει γεμάτο το “οπλοστάσιο” του, ενόψει της συνέχειας  σε πρωτάθλημα και κύπελλο.