Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκησε με ανατροπή τον ΑΟΤ ο Αλμυρός

Ο Αλμυρός φιλοξένησε τον ΑΟΤ στο Γάζι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων, με τους “οράνιε” του Μανώλη Σουτζή να παίρνουν τη νίκη γοήτρου με σκορ 2-1.

Νίκη και μάλιστα με ανατροπή για τον Αλμυρό, ο οποίος φιλοξένησε τον ΑΟΤ το απόγευμα της Τετάρτης, επικρατώντας με 2-1.

Ο Παπανδρέου ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Νικόλα Σουτζή στο 17ο λεπτό, αξιοποιώντας την ασίστ του Μεϊρέλες για το 0-1 με πλασέ.

Η χαρά για τους φιλοξενούμενους δεν κράτησε παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφού ο Νικολακάκης μετά από ωραία μακρινή μεταβίβαση του Χαντί, ισοφάρισε σε 1-1 στο 21′.

Ο ΑΟΤ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, καθώς η προσπάθεια του Χαϊντίνι που βρέθηκε ως αντίπαλος πλέον στο Γάζι, κατέληξε στο δοκάρι.

Ο Αλμυρός κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 65′, με το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, Αλέξανδρο Τουργαΐδη να πετυχαίνει το γκολ της ανατροπής, με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, 2-1.

Αλμυρός (Μανώλης Σουτζής): Γκόγκος, Καργιωτάκης, ΠατΙνιώτης, Τζαγκαράκης, Παπαδομιχελάκης, Βουϊδάσκης, Νικολακάκης, Κοιλιάρας, Χαντί, Καστελλιανάκης 

ΑΟΤ (Νικόλας Σουτζής): Βλαχάκης, Σαβουϊδάκης, Δουλγεράκης, Γερακιός, Στεφανάκης, Μεϊρέλες, Παπανδρέου, Μεταξάκης, Περογαμβράκης, Χαϊντίνι, Λούσι.