Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη παρά τις πολλές απουσίες για τον Ρούβα κόντρα στις Μοίρες

Δεύτερο φιλικό κι αυτό νικηφόρο για τον Ρούβα, που επικράτησε με 2-0 της ΑΕ Μοιρών στην Γέργερη.

Η ομάδα του Νίκου Τσερεβελάκη όντας πιο ουσιαστική στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν νίκησε με 2-0 τις Μοίρες του Χρήστου Ορφανουδάκη, οι οποίες πραγματοποίησαν την πρεμιέρα τους στα φιλικά προετοιμασίας.

Σκόρερ για τον Ρούβα ο Σεΐχ για το 1-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ ο Πηρουνάκης ήταν εκείνος που πλήγωσε την παλιά του ομάδα αξιοποιώντας την ασίστ του Χριστοφοράκη, σκοράροντας με το κεφάλι για το 2-0, με αμφότερα τα τέρματα να σημειώνονται στο δεύτερο μέρος.

Η ΑΕΜ σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, με κυριότερες εξ αυτών τα δύο χαμένα τετ-α-τετ του Γ. Παπαδάκη που έκανε και το ντεμπούτο του με την φανέλα της νέας του ομάδας, αλλά και τον Χατζάκη που αστόχησε δις εξ επαφής.

Θετικό για την ομάδα της Γέργερης το γεγονός πως αυτή η νίκη ήρθε με πολλές απουσίες και μάλιστα σημαντικές, με τους Φάκα, Ντέτσικα, Ξημεράκη, Μ. Ζερβό, Ανωγειανάκη, Κοκολάκη, Μανουσάκη, Γαλανό να μην παρίστανται στο φιλικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρούβας (Νίκος Τσερεβελάκης): Ιατράκης, Καλεμάκης, Κουτεντάκης, Τσατσάκης, Κουτσογιαννάκης, Σκούφος, Απλαδάς, Σεΐχ, Μαστραχάς, Χριστοφοράκης, Πηρουνάκης

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι: Γρηγοράκης, Κυριακίδης, Παπαγιαννάκης, Στρουπάκης, Χρόνης

Μοίρες (Χρήστος Ορφανουδάκης): Δανδάλης, Φανουράκης, Τραορέ, Παπαδομανωλάκης, Πολυμερίδης, Καργάκης Α., Τσακάνι, Σκαπέρδας, Ηλιάκης, Χατζάκης, Παπαδάκης Γ.

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι: Μεντουδάκης, Σκουτέλης, Χριστοδουλάκης, Παπαδάκης Κ., Ζωγραφάκης