Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Σουτζής: «Ήταν πολύ ψυχοφθόρο αυτό που βιώναμε όλοι μας αυτόν τον καιρό – Περιμένουμε στο γήπεδο τον κόσμο μας»

Έπειτα από ένα ψυχοφθόρο διάστημα τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει στον ΑΟΤ, ο οποίος αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα, την Τετάρτη απέναντι στον Ρωμανό εντός έδρας. Διαβάστε τι δήλωσε για όλα αυτά που προηγήθηκαν τους τελευταίους μήνες στην ομάδα του Τυμπακίου, ο προπονητής, Νικόλας Σουτζής.

Ο ΑΟΤ ετοιμάζεται για το πρώτο του επίσημο ματς, αντιμετωπίζοντας στο Τυμπάκι τον Ρωμανό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Τυμπακίου βρήκε έστω και προς ώρας λύση, στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το Μητρώο και πλέον όλοι κοιτάζουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Μία ψυχοφθόρα διαδικασία έλαβε αίσιο τέλος στο στρατόπεδο του ΑΟΤ, κάτι που επισημαίνει και στις δηλώσεις του στο Primesport.gr, ο προπονητής της ομάδας, Νικόλας Σουτζής, ο οποίος θέλησε μεταξύ άλλων να ευχαριστήσει για την υπομονή και την ανοχή των ποδοσφαιριστών του, όλο αυτό τον καιρό, αναφέρθηκε στο παιχνίδι στο οποίο θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο των Μεσαριτών με τον Ρωμανό, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στήριξης στον κόσμο του Τυμπακίου.

O Nικόλας Σουτζής ξεκίνησε λέγοντας ότι: «Επιτέλους μετά από τόσο καιρό ταλαιπωρίας ψυχολογικής και σωματικής έφτασε η ώρα να παίξουμε και εμείς το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Ήταν πολύ ψυχοφθόρο αυτό που βιώναμε όλοι μας αυτόν τον καιρό, ωστόσο οι απέραντες προσπάθειες της διοίκησης συνέβαλαν ώστε να βγούμε  από το τέλμα»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε τους ποδοσφαιριστές που είχαν την κατάλληλη ανοχή και υπομονή τονίζοντας πως: « Νομίζω ότι είναι μια δικαίωση για όλους μας η απόφαση αυτή. Σε αυτό ήθελα να σταθώ στους ποδοσφαιριστές μου για την ανοχή και την υπομονή που έδειξαν όλο αυτό τον καιρό παρά τις διάφορες πιέσεις που είχαν και έδειξαν ποσό πολύ θέλουν να μείνουν στην ομάδα και τους ευχαριστώ για αυτό.» 

Για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Νικόλας Σουτζής δήλωσε:  «Τώρα στα αγωνιστικά την Τετάρτη ξεκινάμε τα επίσημα ματς. Δυστυχώς η ομάδα μας δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό λόγω ότι δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας με αντίθεση με της άλλες ομάδες. Δεν είχαμε την δυνατότητα ούτε φιλικά να κάνουμε. Αύριο έχουμε ένα φιλικό παιχνίδι με τα Μάλια να δούμε την ετοιμότητα των παιδιών κ να βρούμε λίγο ρυθμό. έχω όμως απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ελπίζω η όρεξη και η δίψα που έχουν τα παιδιά να μας βγει και να πάρουμε την νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή κ έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Ρωμανός.»

Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του ΑΟΤ: «Εδώ θέλω να σταθώ και στον κόσμο του Τυμπακίου ότι την Τετάρτη τους περιμένουμε στο γήπεδο και χρειαζόμαστε την στήριξη του όπως και σε όλα τα παιχνίδια.»