Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι θέσεις της Χερσονήσου και του Ανθεστίωνα για το μεταξύ τους αναβληθέν ματς

Η σημερινή προγραμματισμένη αναμέτρηση της Χερσονήσου με τον Ανθεστίωνα όπως πληροφορηθήκατε από το Primesport λόγω αδυναμίας της ομάδας του Θραψανού να κατέβει στο ματς (προβλήματα τραυματισμών και τιμωρίες παικτών) και οι δύο ομάδες έβγαλαν σχετικές ανακοινώσεις κάνοντας γνωστές τις θέσεις τους και τις απόψεις τους μετά το συγκεκριμένο γεγονός. 

Η γηπεδούχος Χερσόνησος τονίζει ότι οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο υπογραμμίζοντας από την άλλη όμως ότι αν μεταφερθεί το ματς σε άλλη ημερομηνία θα υπάρξει πρόβλημα με την ομάδα της Χερσονήσου καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές δουλεύουν στον τουρισμό με την σεζόν να έχει ξεκινήσει ήδη στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ της Χερσονήσου αναφέρει: 

“Το ΔΣ Χερσονήσος “Palmera beach” με λύπη έλαβε το σχετικό έγγραφο από την ΕΠΣΗ και τις αρμόδιες επιτροπές ότι η ομάδα του Θραψανου δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στην προγραμματισμένη για σήμερα (17:00) αναμέτρηση στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής για την Α1 κατηγορία. Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να γίνει σήμερα το παιχνίδι και όχι να το πάρουμε στα χαρτιά ! Αν όμως αλλάξει η ημερομηνία το πρόβλημα μεταφέρετε και σε μας διότι διαχρονικά αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την σεζόν που ξεκινάει μετά το Πάσχα στην περιοχή ! Πάντα παίρνουμε αποφάσεις με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι αλλά επουδενί εις βάρος των παικτών μας , της ομάδας μας και του ιδρώτα μας! Οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται εντός γηπέδου! ελπίζουμε το σωματείο του Θραψανου να μην ξανά βρεθεί σε αυτήν τη θέση, οπως κανένα άλλο σωμάτιο του Ηρακλείου! Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Θραψανου!” 

Aπό την άλλη ο Ανθεστίων επισημαίνει ότι ήταν αδύνατο να συμπληρώσει ένα ικανό αριθμό παικτών καθώς υπήρχε στην ομάδα διπλάσιος αριθμός τραυματιών αλλά και αρκετοί τιμωρημένοι παίκτες και για αυτό ενημέρωσε έγκαιρα την ΕΠΣΗ ότι δεν μπορεί να κατέβει στο ματς με την Χερσόνησο.

Στην ομάδα του Θραψανού τονίζουν ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για το συγκεκριμένο θέμα αλλά προτεραιότητα είχε η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητσς των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ανθεστίωνα: 

“Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας και το ποδοσφαιρικό κοινό του Ηρακλείου για τα εξής:
Με σχετικό έγγραφο προς την ΕΠΣΗ και τις αρμόδιες επιτροπές, δηλώσαμε αδυναμία συμμετοχής στην προγραμματισμένη για σήμερα (17:00) αναμέτρηση με τη Χερσόνησο, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής για την Α1 κατηγορία.
Κάναμε ότι ήταν δυνατόν και εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο για να αποφύγουμε την παραπάνω εξέλιξη, που μας προβλημάτισε πολύ έντονα και μας στεναχωρεί όλους.
 
Οι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών έφτασαν σε διψήφιο αριθμό και σε συνδυασμό με τις ποινές, δεν μας επιτρέπουν να έχουμε τον απαραίτητο αριθμό παικτών σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.
 
Η ομάδα μας κλήθηκε να δώσει εννέα αγώνες για Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σε διάστημα 30 ημερών (5 Μαρτίου με 5 Απριλίου) και αυτό αποδείχθηκε εξοντωτικό.
Οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη στους φιλάθλους μας, γιατί δυστυχώς η σημερινή Κυριακή δε θα είναι όπως αυτές που έχουμε συνηθίσει στο γήπεδο μας.
 
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, για τις όποιες παραλείψεις ή λάθη μας που οδήγησαν σ’ αυτή την εξέλιξη.
Οφείλαμε όμως να διασφαλίσουμε την σωματική ακεραιότητα των όποιων διαθέσιμων ποδοσφαιριστών, που πραγματικά έχουν φτάσει στα όρια τους.
Μια υπόσχεση μόνο μπορούμε να δώσουμε. Θα προσπαθήσουμε περισσότερο!
 
Η σημερινή εξέλιξη είναι μια παρένθεση, που μας στεναχωρεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι βήμα προς τα πίσω.
Η εφετινή αγωνιστική περίοδο έχει πολλά που μπορούμε ακόμη να πετύχουμε και πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε ενωμένοι, σαν μια «γροθιά».
 
Ο Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του όλα αυτά τα χρόνια και μια άτυχη στιγμή, δεν μπορεί να αμαυρώσει την προσπάθεια όλων (κυρίως των πρωταγωνιστών που είναι οι ποδοσφαιριστές).
Η σεζόν φτάνει στο τέλος της και τα σημαντικά είναι μπροστά μας, αλλά ταυτόχρονα είμαστε σε μια αφετηρία για το μέλλον. Με πλάνο, σχεδιασμό και όραμα.
Με ψηλά το κεφάλι, με ενότητα, πίστη και όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη οικογένεια!”