Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Για την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Κηφισιά

Με φόρα από εκεί που σταμάτησε το πρωτάθλημα με τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ θέλει να το συνεχίσει ο ΟΦΗ στην επανέναρξη του αντιμετωπίζοντας σήμερα (22/10) στις 4 μ.μ (Primesport Live) την Κηφισιά εκτός έδρας στο ουδέτερο γήπεδο της Λαμίας. 

Η κρητική ομάδα μπορεί να τα έχει πάει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής αλλά εκτός έδρας μετράει δύο ισοπαλίες και μια ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης που είναι και η μοναδική της μέχρι τώρα στη σεζόν. Κοινώς ο ΟΦΗ δεν έχει σημειώσει ακόμη εκτός έδρας νίκη και αυτό είναι το ζητούμενο στην αναμέτρηση με την Κηφισιά από την οποία έχει πάθει ένα γερό στραπάτσο πέρυσι με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος που άνοιξε και το δρόμο για να έρθει ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην ομάδα.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Λιθουανός τεχνικός έχει δύο σοβαρά προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι καθώς θα απουσιάσουν λόγω  τιμωρίας οι Πασαλίδης και Μεγιάδο που αποτελούν δύο από τους βασικούς πυλώνες της εξαιρετικής πορείας του ΟΦΗ, ενώ θα λείψει και μόνιμα τραυματίας τον τελευταίο καιρό Χριστογεώργος.

Στον αντίποδα ο Μπάκιτς που επέστρεψε με ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Μαυροβουνίου μπήκε κανονικά στην αποστολή και αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα χρησιμοποιηθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με την Κηφισιά είναι οι: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Τοράρινσον, Αμπάντα, Βούρος, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Γκλάζερ, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Αποστολάκης, Ριέρα, Νέιρα, Τοράλ, Μοσκέρα, Ντίκο, Φελίπε. 

Χωρίς Πέίο η Κηφισιά αλλά με Σναϊντερλαν και Νίνη 

Η Κηφισιά από την άλλη που ψάχνει το δεύτερο τρίποντο ως γηπεδούχος έστω και μακριά από την Αθήνα θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεση της το μεγάλο της αστέρι τον Σνάίντερλαν αλλά και τον Νίνη που επιστρέφει μετά από 1,5 μήνα την ώρα που εκτός αποστολής έμεινε ο βασικός αμυντικός χαφ ο Πέϊος λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή της Κηφισιάς για το ματς με τον ΟΦΗ είναι οι: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Λούκα Τσάπαν, Γιάννης Μασούρας, Αλμπέρτο Μποτία, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Φαμπιάν Αντούνες, Σωτήρης Νίνης, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Τζακ Ιπαλίμπο, Ίλιαν Ίλιεφ, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος.

Ο Χρήστος Βεργέτης από την Αρκαδία θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΟΦΗ στην Λαμία με αντίπαλο την Κηφισιά. Βοηθοί του Βεργέτη θα είναι οι Χριστακόγλου Γεώργιος, από την Χαλκιδική και Μινούδης Ιωάννης από την Πιερία. Τέλος VAR στο παιχνίδι του ΟΦΗ θα είναι ο Τσακαλίδης, ενώ AVAR o Τριανταφύλλου.