Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Είπε το ναι ο Δέλλας έρχεται μαζί με τον Μπορμπόκη στο Ηράκλειο

Ο ΤραΪανός Δέλλας θα είναι ο 3ος κατά σειρά προπονητής του ΟΦΗ τη φετινή αγωνιστική περίοδο με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να διορθώσει την τραγική αγωνιστική κατάσταση της κρητικής ομάδας και θα μπορέσει να την διατηρήσει στη Super League. 

Ο 48χρονος τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε προσωπικά ο Μιχάλης Μπούσης που ανέλαβε ο ίδιος να κλείσει το θέμα του προπονητή δείχνοντας με τον τρόπο του ότι επανέρχεται στο προσκήνιο στα του ΟΦΗ παρά τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Μαζί με τον Δέλλα θα έρθει στο Ηράκλειο και ο άμεσος συνεργάτης του όλα αυτά τα χρόνια που εργάζεται ως προπονητής ο Βασίλης Μπορμπόκης που θα αναλάβει τη θέση του βοηθού προπονητή, ενώ δεν αποκλείεται ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ να φέρει και δικό του γυμναστή στην ομάδα.

Αυτές οι προσθήκες όλα δείχνουν ότι θα επιφέρουν και κάποιες αλλαγές προσώπων στο τεχνικό τιμ της ομάδας καθώς ο Δέλλας μπορεί να έχει να δουλέψει σχεδόν 3 χρόνια αλλά έχει μια δική του ομάδα ανθρώπων που εμπιστεύεται στις ομάδες που αναλαμβάνει.

Μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί το τυπικό διαζύγιο με τον Μελ και εντός της ημέρας όλα δείχνουν ότι θα γίνει γνωστή και η συμφωνία με τον Τραϊανό Δέλλα που αναλαμβάνει μια πολύ δύσκολη αποστολή.