Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Η τριάδα αγώνων που θα κρίνει πολλά και πολλούς

Μετά την προβληματική ήττα από τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ και έχοντας βγάλει σχεδόν όλα τα ματς με τους Big 5 ο ΟΦΗ πλέον επικεντρώνεται στην τελευταία  στροφή του πρωταθλήματος πριν τη λήξη του πρώτου γύρου της Super League. 

Για την κρητική ομάδα ακολουθεί μια τριάδα αγώνων που θεωρητικά πάντα μιλώντας είναι στα μέτρα της και μπορεί να κάνει το τρία στα τρία και να καλύψει σε μεγάλο βαθμό όχι τόσο από την ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά από τους χαμένους πόντους με Κηφισιά, Παναιτωλικό, Λαμία και Ατρόμητο.

Και αυτό επιβάλλεται να το κάνει στα ματς που ακολουθούν με  τον Πανσερραϊκό εκτός και τους ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο εντός. Τρία παιχνίδια που αν κάνει το απόλυτο ο ΟΦΗ θα φτάσει τους 22 πόντους και θα πάει με άλλο αέρα στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Για να είμαστε ακριβείς με αέρα ομάδας εξάδας καθώς η Λαμία π.χ που αυτή τη στιγμή είναι στην 5η θέση μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έχει να παίξει με Παναθηναϊκό (εντός),ΑΕΚ(εκτός), Ατρόμητο (εντός) και ΠΑΟΚ εκτός μια τετράδα αγώνων που φυσιολογικά δύσκολα θα ξεπεράσει τους 18 με 19 πόντους.

Με λίγα λόγια έρχεται ένα πρόγραμμα αγώνων για τον ΟΦΗ που καλείται να αποδείξει ότι είναι μια ομάδα που έχει χτιστεί για τα πλέϊ οφ και όχι για τα πλέϊ άουτ ειδικά σε μια σεζόν όπου ομάδες που πέρυσι είχαν τον ίδιο στόχο όπως Ατρόμητος, Βόλος , Αστέρας Τρίπολης βρίσκονται σε κακό φεγγάρι και κυνηγάνε προς το παρών άλλα πράγματα.

Σε αυτή την τριάδα των αγώνων που έρχονται θα κριθούν πολλοί και πολλά στον ΟΦΗ. Στην κρητική ομάδα βρίσκονται σε εγρήγορση κατανοούν ότι η ομάδα περνάει μια σοβαρή αγωνιστική κρίση αλλά περιμένουν να την αντιμετωπίσουν κατάλληλα όταν και αν χρειαστεί στην πορεία μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Ένα είναι σίγουρο ότι στον ΟΦΗ δεν μένουν άπραγοι από τα μαύρα σύννεφα που απλώθηκαν πάνω από το Γεντί Κουλέ μετά την αποκαρδιωτική εικόνα με τον Ολυμπιακό που ήρθε ως συνέχεια της κάκιστης εμφάνισης με την Κηφισιά.