Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Με συνταγή Βικελίδης η ενδεκάδα για τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι με τον Ιωνικό από την στιγμή που το αρχικό σχήμα αλλά και οι αλλαγές τα πήγαν πολύ καλά στο Βικελίδης απέναντι σε ένα απαιτητικό ματς όπως είναι αυτό με τον Άρη. 

Αν υπάρξει μια αλλαγή στο 4-2-3-1 του Λιθουανού τεχνικού ίσως αυτή να αφορά τον επιτελικό μέσο της ομάδας με τον Τοράλ να μετατοπίζεται από το δεξί άκρο της επίθεσης στον άξονα μπροστά από Μεγιάδο και Περέα και τον Ντιουσέ να μένει στον πάγκο προκειμένου ο ΟΦΗ να γίνει πιο επιθετικός σε ένα ματς όπου στόχος του είναι να είναι αυτός κυρίαρχος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Σε μια τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη και να δούμε τον νεαρό Θεοδοσουλακη στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά φέτος αντί του Τοράλ που θα μετακινηθεί στον άξονα.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ στο αυριανό ματς αποτελείται από τους: Μανδα, Λάρσον, Μπαλογιάννη, Βούρο, Διαμαντή, Περέα, Μεγιάδο, Ντιουσε(η Θεοδοσουλάκη), Τζου, Τοράλ και Γκερέρο.