Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Περιμένοντας την επιστροφή των διεθνών

Σε εντατικούς ρυθμούς θα συνεχιστεί σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ για την Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Κηφισιά για την 8η αγωνιστική της Super League στο ουδέτερο γήπεδο της Λαμίας. 

O Βάλντας Νταμπράουσκας περιμένει στη σημερινή απογευματινή προπόνηση (6μ.μ) (που θα είναι ανοικτή και για τους εκπροσώπους του τύπου) να δει σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν οι παίκτες που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Ο Καρώ αγωνίστηκε ως βασικός και στα δύο ματς της Εθνικής Κύπρου με Νορβηγία και Γεωργία, ενώ Τοράρινσον και Μπάκιτς δεν έπαιξαν στα παιχνίδια που έδωσαν οι Εθνικές ομάδες της Φινλανδίας και του Μαυροβουνίου και επιστρέφουν ξεκούραστοι στο Ηράκλειο, ενώ ο νεαρός Σημαντηράκης έπαιξε και στα τρία φιλικά της Εθνικής Νέων στο τουρνουά που έγινε στην Κροατία.

Ο Λιθουανός τεχνικός καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με την Κηφισιά με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Πασαλίδη και Μεγιάδο που αναμένεται να καλυφθούν από τους Λαμπρόπουλο και Γκαγιέγος που θα επιστρέψει στη θέση “8” σαν παρτενέρ του Γκλάζερ.