Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: «Πρόβα» με Ιωνικό στο ΒΑΚ ενόψει επανέναρξης του πρωταθλήματος

Σήμερα στις 15:00 ο ΟΦΗ θα δώσει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, ένα παιχνίδι το οποίο ουσιαστικά είναι «πρόβα» ενόψει της επιστροφής της ομάδας στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Super League 1. 

Οι παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας θα αναμετρηθούν κόντρα στην ομάδα της Νίκαιας στις 15:00 σε γήπεδο του ΒΑΚ, ενώ θα υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote TV. Ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο θα δούμε κάποια πράγματα από αυτά που δούλεψε ο Λιθουανός τεχνικός με τους παίκτες του αυτό το διάστημα της διακοπής, ενώ θυμίζουμε ότι είχε παίξει φιλικό στο «Γεντί Κουλέ» τις προηγούμενες ημέρες με την Άντερλεχτ, αλλά και στο Σεραφείδειο με την ΑΕΚ.

Οι παίκτες που έχει στην διάθεση του ο τεχνικός του ΟΦΗ για το σημερινό παιχνίδι είναι οι εξής: Μανδάς, Σωτηρίου, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Tοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Nέιρα, Μπουζούκης, Tοράλ, Περέα, Στάικος, Mεγιάδο, Αποστολάκης, Aλμοχαιμέντ,  Γκερέρο, Ντίκο, Ντουρμισάι και Μπιφουμά.