Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Πανσερραϊκός του Παύλου Δερμιτζάκη είναι και πάλι στην Super League!

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ανέβασε τον Πανσερραϊκό και πάλι στην πρώτη Εθνική

Μπορεί να έχει να δώσει τέσσερα ακόμη παιχνίδια, όμως ήδη από αυτή την αγωνιστική η ομάδα των Σερρών είναι και επίσημα στην Super League μετά και την ισοπαλία στην Καρδίτσα κόντρα στην τοπική Αναγέννηση!

Ο έμπειρος τεχνικός έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον φετινό Πανσερραϊκό και με την φιλοσοφία του οδήγησε την ομάδα του στην άνετη πρωτιά και άνοδο στην Super League εκεί που ανήκει η ομάδα των Σερρών.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης παρά τους δύσκολους αντιπάλους που είχε απέναντι του, όπως είναι η Λάρισα, ο Ηρακλής, η Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφερε να φτιάξει ένα γκρουπ, που ήταν μία οικογένεια και έδινε τα πάντα μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον Πανσερραϊκό!

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το χθεσινό παιχνίδι ο προπονητής του Πανσερραϊκού ανέφερε τα ακόλουθα:

«Αρχικά, να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλο τον οργανισμό και μιλάω για τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο.

Πραγματικά δημιουργήσαμε μια φιλοσοφία για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τον στόχο μας που ήταν η άνοδο στη Super League. Τους ευχαριστώ γιατί ήμασταν πιστοί στο ραντεβού και θα έλεγα μάλιστα ότι ήρθαμε και λίγο πιο νωρίς! Ευχαριστώ σε όλους, γιατί έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια και αξίζαμε να πάρουμε την άνοδο.

Θεωρώ ότι αυτό που έγινε με τη Βέροια ήταν κάτι πρωτόγνωρο και απαράδεκτο. Δεν έπρεπε να γίνει. Δεν θα έλεγα ότι μου χρωστούσε κάτι η τύχη, γιατί η τύχη είναι με τους ικανούς».