Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Πάλεψε», αλλά περιορίστηκε στο βαθμό η Επισκοπή

Η Επισκοπή αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΑΟ Υπάτου.

Δεν κατάφεραν να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα οι Ρεθυμνιώτες, αν και «πάλεψαν» για το «τρίποντο» κόντρα σ’ ένα επικίνδυνο αντίπαλο.

Ιδανικότερα δε θα μπορούσε να ξεκινήσει ο αγώνας για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 2’ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ ο Λίμα έκανε το 1-0. Το παιχνίδι δεν είχε μεγάλες φάσεις, με τους φιλοξενούμενους, βέβαια, να έχουν σημαντική στο 21’, όταν ο Γιαγκιόζης «νίκησε» σε τετ α τετ τον Νάνι. Προς το τέλους του α’ μέρους, βέβαια, η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου απείλησε με τον Ποτουρίδη (38’, 40’). Λίγο αργότερα το σύνολο του Μανώλη Παπαματθαιάκη διαμαρτυρήθηκε πως o διαιτητής χάρισε κόκκινη στον Ποτουρίδη.

Στις αρχές της επανάληψης, όμως, και συγκεκριμένα στο 48’, ο Αλμπάνης έφερε το παιχνίδι στα… ίσα. Η Επισκοπή προσπάθησε εκ νέου να πάρει το προβάδισμα και στάθηκε άτυχη στο 88’, όταν το σουτ «κεραυνός» του Ντότη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Γιαγκιόζης, Χάιδος, Κοναγκάγια, Κίτος, Δωματάς (56′ Κάμερον), Σουρνάκης (56′ Τζωρτζινάκης), Ντότης, Λίμα (67′ Τσιλεδάκης), Βαλαβανόπουλος, Πάτας, Κεφαλάς.

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Αθανασόπουλος, Παναγιώτου, Ζαχαρός, Γλυνός, Αλμπάνης (68′ Μπαρό), Μπούσης, Ποτουρίδης, Μπακαούκας, Σταγάκης, Κωνσταντίνου (86′ Ντρούγκας) Νάνι (82′ Αμπανκούα).

Το live