Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε την πρόκριση με Ξεκαρδάκη ο Ζαρός

Συνεχίζει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ο Ζαρός

Τη νίκη – πρόκριση με σκορ 0-1 πανηγύρισε ο Ζαρός κόντρα στην Παλιανή και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Το “χρυσό” γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Ξεκαρδάκης στο 65′ με κεφαλιά!

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση άνηκε στην Παλιανή με τον Ζαϊμάκη στο 20′ να κάνει μία προσπάθεια και να βλέπει την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Λίγο αργότερα η Παλαινή απείλησε εκ νέου με τον Παντελίδη, αυτή την φορά, όμως ο Φιλιουδάκης του είπε “όχι”.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους άνηκε στον Ζαρό με το σουτ του Κοτζαδάκη να φεύγει άουτ και έτσι το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 50′ απείλησαν με διπλή ευκαιρία για το 0-1!

Αρχικά το σουτ του Λεμονάκη απέκρουσε ο Καραλής και στην επαναφορά ο Ξεκαρδάκης δεν μπόρεσε να κάνει το 0-1 για τον Ζαρό καθώς αστόχησε.

Αυτό που δεν έκανε, όμως στο 50′, το έκανε στο 65′ όταν ο Λυκούδης σούταρε και ο Ξεκαρδάκης με το κεφάλι από κοντά έβαλε μπροστά τον Ζαρό!

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης δεν κατάφεραν όμως να το βρουν και έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Ζαρό να συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Συνθέσεις:

Παλιανή: Καραλής, Αμπαρτζάκης, Αργυρούδης, Φουντουλάκης Σ., Φουντουλάκης Χ., Ζαϊμάκης, Κοσμαδάκης, Κουντούρης, Μανιαδάκης, Παντελίδης, Φραγκιεδάκης

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Αλμπαντάκης, Ζαχαριουδάκης, Καλεμάκης, Κοκορέλιας, Λεμονάκης, Καπιζιώνης, Κοτζαδάκης, Λυκούδης, Ξεκαρδάκης, Σαριδάκης