Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παίκτης της Γιουβέντους έπαιζε στοίχημα εν ώρα αγώνα από τον πάγκο!

Δυο διεθνείς Ιταλοί ποδοσφαιριστές, ο Σάντρο Τονάλι και ο Νικολό Ζανιόλο ερευνώνται για παράνομο στοιχηματισμό… Άλλος ένας, ο Νικολό Φαγκιόλι παραδέχθηκε ότι στοιχημάτιζε παράνομα και συνεργάζεται με τις αρχές… Και το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι ξανά σε σοκ.

Ήταν μια συνηθισμένη ημέρα προετοιμασίας εν όψει αγώνα στο προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας της Ιταλίας η 13η Οκτωβρίου. Μέχρι τη στιγμή που δύο από τους διεθνείς, ο Σάντρο Τονάλι και ο Νικολό Ζανιόλο, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα καθώς είναι σε εξέλιξη έρευνα που τους αφορά τη συμμετοχή τους σε παράνομο στοιχηματισμό!

Η ειδοποίηση έγινε από την εισαγγελία του Τορίνο και «πάγωσε» το Κοβερτσιάνο, εκεί όπου ο Λουτσιάνο Σπαλέτι προετοίμαζε τη «σκουάντρα ατζούρα» για τις αναμετρήσεις με τη Μάλτα και την Ιταλία για τα προκριματικά του EURO 2024.

Η ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIGC) δεν διευκρίνισε το «είδος» της έρευνας, ωστόσο τόνισε πως επιτράπηκε στους δύο μέσους να πάνε στο σπίτι τους. Ωστόσο, τα κινητά τηλέφωνά τους κατασχέθηκαν.

Οι εισαγγελείς του Τορίνο δήλωσαν την Τετάρτη (11/10) ότι ερευνούν άλλον ένα Ιταλό ποδοσφαιριστή, τον Νικολό Φαγκιόλι, για φερόμενες παράνομες δραστηριότητες στοιχημάτων. Ο παίκτης της Γιουβέντους έχει ήδη καταθέσει και έχει παραδεχθεί ότι στοιχημάτιζε σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Φέρεται, μάλιστα, να έδωσε και πληροφορίες εξαιρετικά χρήσιμες για την έρευνα.

Η υποψία των αρμόδιων δικαστικών αρχών είναι ότι πίσω από όλα κρύβεται το οργανωμένο έγκλημα. Η έρευνά τους άρχισε πριν από μερικούς μήνες και είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: sdna.gr