Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΑΕ Χανιά: Eπισκέψη στο 3ο Γενικό Λύκειο από ποδοσφαιριστές της ομάδας

Η ΠΑΕ Χανιά με πολύ χαρά και όρεξη συνεχίζει τις επισκέψεις της στα σχολεία της πόλης των Χανίων .Σήμερα Παρασκευή (09/12) αντιπροσωπεία της ομάδας  επισκέφτηκε το 3ο Γενικό Λύκειο Χανίων στον Κουμπέ, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην μαθητική νεολαία.

Οι μαθητές του σχολείου υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τους Δημήτρη Κατσιμήτρο, Γιάννη Μπουτσάκη και Γιάννη Σκέντζο, αλλά και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Λευτέρη Μπουζάκη ο οποίος συντονίζει τις δράσεις.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Χανίων όπως ο κ.Μπουζάκης, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για λίγο στους μαθητές του σχολείου για την ομάδα μας και τη νέα φιλόδοξη προσπάθεια που γίνεται φέτος στα Χανιά.

Τα παιδιά από την πλευρά τους, χάρισαν απλόχερα τα πιο πλατιά χαμόγελα τους και τη θετική τους αύρα, δίνοντας στην ομάδα των Χανίων δύναμη για τη συνέχεια.

Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία την Διεύθυνση του σχολείου, ενώ να σημειωθεί ότι ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, σε μια προσπάθεια της ΠΑΕ να φέρει κοντά στην αντιπροσωπευτική ομάδα της πόλης την νεολαία των Χανίων.