Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παπακώστας: «Στο πρώτο μέρος ο αντίπαλος μας δέχθηκε δύο δώρα»

Δείτε τι δήλωσε ο Απόστολος Παπακώστας για το ματς με τον ΠΑΝΟΜ

Η Βόνη δεν τα κατάφερε στα Μάλια και γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΝΟΜ με σκορ 3-0.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της Βόνης, Απόστολος Παπακώστας, μίλησε στο Primesport.gr για το παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Παπακώστα στο Primespport.gr:

“Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι από δύο ομάδες που ήθελαν και οι δύο τους βαθμούς, προς το παρόν τουλάχιστον, για τον ίδιο λόγο.

Υπήρχε νευρικότητα και πολύ κούραση και των δύο από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αφού σε δεκατρείς μέρες παίξαμε πέντε παιχνίδια.

Στο πρώτο μέρος ο αντίπαλος μας δέχθηκε δύο δώρα και τα εκμεταλλεύτηκε και τα δύο, ενώ εμείς ήμασταν άστοχοι σε φάσεις που μπορούσαμε να σκοράρουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με πολύ καλό ρυθμό προσπαθήσαμε να πάρουμε την μπάλα και να παλέψουμε για την ανατροπή, χάσαμε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσουμε το σκορ, αλλά δυστυχώς κάναμε ξανά νέο δώρο και δεχτήκαμε το τρίτο γκολ που ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι.

Μετά από αυτό άνοιξε πολύ το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να δεχτούμε κι άλλο γκολ.

Η νίκη του ΠΑΝΟΜ είναι απόλυτα δίκαιη, τους αξίζουν συγχαρητήρια και η φιλοξενία τους, ήταν άριστη.

Τέλος θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στην άψογη διαιτησία της τριάδας και να πω ότι η επιστροφή των παιδιών που έλειπαν, έχει γίνει αισθητή, αφού ανέβασε εξαιρετικά το επίπεδο και σ’ αυτό το στοιχείο του πρωταθλήματος.”