Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πλέϊ άουτ: Μεγάλο διπλό του Λεβαδειακού στην Τρίπολη έμπλεξε και ο Αστέρας (0-1)

Αρνείται να παραδοθεί ο ψυχωμένος Λεβαδειακός! Οι Βοιωτοί κατάφεραν να πανηγυρίσουν το πρώτο τους «διπλό» στη φετινή σεζόν, επικρατώντας 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και μένουν ολοζώντανοι στη μάχη της παραμονής.

Ο Γιαννιώτας το μοναδικό γκολ του αγώνα, με τους Αρκάδες να πιέζουν στο δεύτερο μέρος αλλά οι φιλοξενούμενοι να αντέχουν και να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο τρίποντο που τους φέρνει στο -2 από τη σωτηρία!

Κακό πρόσωπο ξανά από τον Αστέρα Τρίπολης, με τα… γκάζια της διοίκησης μεσοβδόμαδα να μην πιάνουν τόπο και την ίδια ώρα η ομάδα να μην μπορεί να ξεμπερδέψει οριστικά από τα χαμηλά.

Το ματς 

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Αστέρας είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Κρέσπι έκανε την σέντρα-σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκροφ. Τρία λεπτά αργότερα απάντησε ο Λεβαδειακός όταν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και γύρισμα, ο Νίκας έπιασε το πλασέ στην κίνηση, αλλά ο Τσιφτσής έκανε μεγάλη επέμβαση και κράτησε το μηδέν.

Στην συνέχεια το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να έχει μια μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 30’. O Τσιφτσής έβγαλε το πρώτο σουτ του Γερεμέγεφ όπως και αυτό του Παναγιώτου, αμφότερα από εξαιρετική θέση μέσα από την περιοχή και κράτησε ξανά το μηδέν για την ομάδα του.

Ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερος στην συνέχεια του αγώνα και μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ στο 36’. Ο Γερεμέγεφ έκανε εξαιρετική κίνηση, άδειασε έναν αντίπαλο και γύρισε στον Γιαννιώτα που από κοντά σκόραρε για το 1-0. Δόθηκε οφσάιντ, από το ριπλέι δεν φάνηκε κάτι τέτοιο και τελικά σωστά το γκολ μέτρησε για το 1-0.

Ο Αστέρας είχε τη δική του καλή στιγμή στο 45+1’ όταν ο Άλβαρες έκανε την σέντρα, πέρασε απ’ όλους η μπάλα αλλά ο Μπαράλες υπό την πίεση του Παζ δεν μπόρεσε να κάνει τελική μέσα από την εστία! Κάπως έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Λεβαδειακό να προηγείται 1-0 του Αστέρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Γκαρθία, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρέσπι, Γκαρντάβσκι, Μπαρτόλο, Μπαράλες

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Λιάγας, Βινίσιους, Παζ, Τσάπρας, Χαμόντ, Μεχία, Παναγιώτου, Νίκας, Γιαννιώτας, Γερεμέγεφ

Πηγή: sport-fm.gr